Categories: Погода

Синоптик назвала точну дату, коли у Києві буде найспекотніше

Найближчими днями у Києві переважатиме суха погода, дощів майже не буде. Тільки вночі 20 червня очікуються короткаочасні опади та гроза. Про це в коментарі УНІАН розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Сьогодні, 18 червня, опадів у столиці не очікується. “Хіба що в другій половині дня трішки може захмаритися по північних районах… Переважно буде погода без опадів. Температура вдень+26°…+28°”, – розказала синоптик. За її словами,  вітер буде ще свіжий, північно-західний, 5-10 метрів за секунду

19 червня опадів не очікується, вітер буде слабкий та змінюватиме напрямок на південно-західний. “Для Київщини, наприклад, для Києва найтепліший день – також це 19 число… Вдень +29°…+31°”, – зазначила синоптик і нагадала, що прогноз завжди робиться в затінку.

20 червня вночі місцями буде короткочасний дощ, гроза – через проходження фронту, але вдень вже буде без опадів. Вітер зміниться на північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі +18°…+20° градусів, а вдень +22°…+24°.

“Але 21-22-го в нас знову антициклон, знову без опадів. Температурні показники сильно змінюватися не будуть, трішечки підвищуватимуться поступово. Наприклад, 21-го в нас в денні години -+23°…+25°, а 22-го в денні години +26°…+28°”, – зазначила експерт.

Погода в Україні – прогноз синоптика

Нагадаємо, за словами Наталії Птухи, впродовж тижня в Україні переважатиме поле підвищеного тиску, який забезпечить у багатьох областях суху погоду. Тільки 19 та 20 червня атмосферний фронт спричинить подекуди дощі. Температура очікується доволі комфортною, потужної спеки чекати не варто.

Ольга Степанова

Recent Posts

Роботодавці інформуватимуть ТЦК про працівників-ухилянтів

Згідно із чинним українським законодавством, роботодавці повинні брати участь у оповіщення своїх військовозобовʼязаних працівників. В іншому випадку…

3 хв. ago

Злякалися, що буде накат: “кадирівці” у Вовчанську розбіглися під час перезмінки ЗСУ

У Вовчанську на Харківщині бійці підроділу "Ахмат" ЗС РФ розбіглися зі спостережного пункту, бо злякалися…

12 хв. ago

День народження принцеси Діани: найцікавіше з життя народної улюблениці

1 липня Діані, принцесі Уельській, матері принців Вільяма і Гаррі, виповнилося б 63 роки. Пропонуємо найцікавіші…

20 хв. ago

“Гривня продовжить падіння”: банкір розповів українцям, як зміниться курс валют

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за економічною обстановкою в країні,…

28 хв. ago

Звільнення Вербицького: все, що відомо про корупційні скандали із заступником генпрокурора

Вже колишній заступник генерального прокурора України Дмитро Вербицький став фігурантом журналістських розслідувань про незадекларовані статки,…

37 хв. ago

Як буде відбуватися мобілізація у липні – від оновлення даних до «бойової повістки»

Мобілізація у липні 2024 року матиме певний порядок дій. Військовозобов'язані виконують норми щодо оновлення даних, а…

46 хв. ago