Categories: Погода

Дощі, грози, град та шквали: синоптики розказали, де в Україні вируватиме негода

Цього тижня в Україні очікуються півні синоптичні зміни. Загалом переважатиме поле підвищеного тиску, яке забезпечить у більшості областей погоду сонячну та без опадів, а температурні показники будуть підвищуватись. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У найближчі дві доби, за словами синоптиків, буде переважно без опадів, лише вдень 18 червня на сході, а 19 червня на північному заході країни місцями пройде короткочасний дощ, гроза. Температура вночі буде +13°…+19°, вдень повітря прогріватиметься до +25°…+31°. В середу у південній частині вночі +18°…+23°, а вдень розжарить до +30°…+35°.

В четвер, 20 червня, в Україні місцями пройдуть короткочасні дощі, грози. Вдень у східних, південних та більшості центральних областей подекуди буде град та шквали 15-20 м/с. Температура вночі становитиме +14°…+20°, вдень температура знизиться до +21°…+26°. На сході та півдні країни вночі +17°…+23°, а вдень буде спека +27°…+32°.

У п’ятницю в Україні буде без опадів. Температура у південній частині вночі +16°…+21°, вдень повітря прогріється до +26°…+31°. На решті території країни 21 червня вночі буде +11°…+16°, а вдень +21°…+26°.

Похолодання в Україні – що відомо

Синоптик Наталка Діденко також прогнозує деяке зниження температури у середині тижня. похолодання, за її словами, буде короткочасним та торкнеться західних й північних областей.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Польщі помер один із керівників Світового конгресу українців

На 68 році життя у Варшаві помер український громадський і політичний діяч Стефан Романів. Про…

49 секунд ago

КНДР відправить свою армію на війну в Україну: що відбувається

Північна Корея обʼєднає свої Збройні сили з російськими окупантами та відправить їх на війну в Україну.…

3 хв. ago

США і Туреччина готують багатомільярдну угоду в сфері оборони

Віце-президент Торгової палати США Близького Сходу, Центральної Азії та Туреччини Дженніфер Міель заявила, що між…

5 години ago

Часів Яр: ЗСУ контратакували та вибили росіян з частини міста

ЗСУ вибили російські війська з мікрорайону «Канал» під час контратаки під Часов Яром, пише видання…

5 години ago

В Кремлі прокоментували ордери на арешт Герасимова та Шойгу

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував видані Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордери на арешт Сергія…

6 години ago

Україна готова виконати вимоги Угорщини

Україна готова задовольнити вимоги Угорщини щодо нацменшин у рамках євроінтеграції. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр із…

6 години ago