Categories: Погода

До України мчить потепління: синоптик Діденко назвала точні дати

Найближчі кілька днів в Україні триватимуть нічні заморозки, а потім температура підвищиться – прийде потепління. Про це на свої’ сторінці у Facebook повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, до 19-20 жовтня заморозки у нічні години передбачаються у більшості областей, а потім почнеться потепління.

“… з 20-го, 21-го жовтня очікується красива сонячна погода із потеплінням до +13…+17 градусів”, – спрогнозувала експертка з погоди.

Погода в Україні – прогноз на найближчі дні

З другої половини тижня на погодні умови в Україні почне впливати потужний і малорухомий антициклон. Через це опадів стане значно менше, однак температура буде низькою, до заморозків. Такий прогноз дав синоптик Ігор Кібальчич.

Погода на 17 жовтня

За прогнозами Кібальчича, вдень у четвер на більшій частині країни, за винятком Криму, опадів не передбачається. Температурний режим вдень коливатиметься від +8 до +13 °С.

Погода на 18 жовтня

В п’ятницю, 18 жовтня, під впливом антициклону на більшій частині території країни очікується малохмарна погода без опадів, лише на крайньому сході та в окремих районах Криму можливі невеликі дощі, повідомляє синоптик. Місцями можливий туман вночі та вранці. Вітер буде слабким, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі коливатиметься від +2 до +7 °С, а вдень від +8 до +13 °С. У західних і північних регіонах можливі заморозки до -3 °С.

Погода на 19 жовтня

Субота принесе стабільну погоду без опадів, за винятком Криму, де можливі незначні дощі. Вітер залишиться на рівні 3-8 м/с. Температура вночі коливатиметься від +2 до +7 °С, вдень буде від +8 до +13 °С. У центральних, західних і північних областях очікуються заморозки до -3 °С вночі.

Погода на 20 жовтня

Наприкінці тижня вплив антициклону продовжиться, тому на всій території країни збережеться суха погода. Вночі температура буде від +2 до +7 °С, вдень повітря прогріється до +9…+14 °С, у західних, центральних і північних регіонах можливі нічні заморозки до -3 °С.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Не хочуть воювати й віддавати території: військовий розкритикував ставлення українців до мобілізації

Базова військова підготовка новобранців в Україні залишає бажати кращого. Про це розповів головний сержант військової…

4 хв. ago

Політичні інтриги на похороні: відео розмови Обами і Байдена стало вірусним

Розмова між Бараком Обамою та Джо Байденом на похороні Етель Кеннеді розсмішила користувачів соціальних мереж. Відеозапис їхнього…

12 хв. ago

Новий ліміт на карткові перекази: банкір пояснила, чи вплинуло обмеження на волонтерів

Запроваджений з 1 жовтня ліміт на перекази з картки на картку у 150 тисяч гривень на місяць…

23 хв. ago

Якою буде зима в Україні та коли почнуться заморозки: новий прогноз

До України йдуть перші заморозки. За даними синоптиків, вони будуть сильними, до -5 градусів.  Де саме вдарять…

30 хв. ago

Попит на бензинові авто в Україні обвалився: які моделі найпопулярніші

У вересні український автопарк поповнили 2,1 тисячі нових автомобілів з бензиновими ДВЗ. Про це повідомив УкрАвтопром. Якщо порівнювати…

38 хв. ago

Федієнко після обіцянки боротися з Безуглою розповів, чому її бояться інші депутати

Народний депутат Олександр Федієнко, який вирішив подати в суд на свою колегу Мар’яну Безуглу, заявив,…

45 хв. ago