Categories: Погода

Діставайте пуховики назад: зима зі снігом повертається – синоптики назвали дати

За прогнозом синоптиків, у вихідні у Києві, 16 та 17 березня буде відносно тепло. Але з понеділка, 18 березня погода має зіпсуватися. 

Прогноз опубліковано у Telegram-каналі Українського гідрометцентру для Києва.

У суботу, 16 березня, у Київській області зберігатиметься комфортна, відносно тепла погода з температурою до +9° у денні години. У неділю, 17 березня, буде ще тепло, але атмосферний фронт принесе невеликий дощ.

За прогнозом синоптиків, з настанням нового робочого тижня з понеділка, 18 березня очікується зниження температури на 2-4° та часом можуть бути опади у вигляді невеликого дощу, місцями з мокрим снігом.

У понеділок, 18 березня, температура може становити вище +7°, а в наступні дні похолодає до +4°. Вночі температура падатиме до “нуля”.

Синоптик Українського гідромедцентру Наталія Птуха поділилася, що наступного тижня у різних областях пройдуть опади різної інтенсивності. В основному йтиме дощ, але синоптик також заявила, що ночами йтиме мокрий сніг.

Птуха додала, що у вівторок, 19 березня та у середу, 20 березня місцями в Україні вночі буде мороз. Здебільшого це стосується північних та східних областей України. Але в південних областях вночі температура складатиме +1…+6, а вдень повітря прогріється від +4 до +9.

Як видно останніми тижнями, у березні погода дуже мінлива, тому українцям не варто далеко в шафу ховати теплі куртки.

Також водіям варто бути обережними на дорогах, адже опади та мінусова погода можуть призвести до ожеледиці.

Синоптик додала, що ще можливі тумани у нічний та ранковий час. Це варто також враховувати водіям, які сідають за кермо.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

3 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

16 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

26 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

39 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

54 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

54 хв. ago