Categories: Погода

Українців  попередили про похолодання до -5°С

16 травня в Україні, окрім півдня і Закарпаття, на поверхні ґрунту будуть заморозки в межах 0...-5°С. Оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Укргідрометцентр зробив метеорологічне попередження про заморозки в ніч на четвер.

“Сьогоднішні заморозки мали бути останніми у найближчій перспективі, але вони затримаються ще на одну ніч”, – сказано в прогнозі синоптиків.

Завтра вдень на Лівобережжі України буде нестійка погода з періодичними дощами, місцями з грозами. Опади також поширяться на північні та більшість центральних областей. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме +12…17°С, на Закарпатті до +21°С.

17 травня вночі на крайньому сході, а вдень місцями на Лівобережжі країни та на Закарпатті невеликі короткочасні дощі. В решті регіонів без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, у західній частині східної чверті, 7-12 м/с. Нічна температура повітря становитиме +3…8°С, а денна сягатиме +16…21°С.

18 травня в Одеській та у західних, північних областях пройдуть дощі. На решті територій без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Нічна температура повітря становитиме уже +5…10°С, а денна буде в межах +16…21°С. У західних областях місцями +12…17°С.

У неділю, 19 травня, у північних та східних областях очікуються короткочасні дощі з грозами. В решті регіонів країни без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Нічна температура повітря сягатиме +7…12°С, а вдень очікується +18…23°С.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

15 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

24 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

31 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

36 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

43 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

53 хв. ago