Categories: Погода

Дощі, похолодання та нічні заморозки: коли в Україні погіршиться погода

Найближчими днями в частині областей України очікуються дощі. А вже до кінця тижня температура повітря вночі значно падатиме, що, ймовірно, призведе до заморозків.

Про це у своєму Telegram-каналі розповіла український синоптик Наталія Діденко. За її словами, 15 жовтня дощова погода буде у західних, східних та північних областях.

“Велика ймовірність дощів завтра – у західних (Карпати, гриби!), північних та східних областях. Дуже обережно у лісах – де ходити заборонено, отже, заборонено, не нехтуйте безпекою”, — сказала Діденко.

При цьому у південній частині та більшості центральних областей у вівторок буде хмарно або, можливо, з проясненнями. Тобто серйозних опадів синоптики не прогнозують.

Також у цей день вітер буде північно-західним, помірним. Температура повітря очікується найвищою у південній частині, +13+18 градусів. Найнижча — у північній частині та західній частині, +8+11 градусів. На решті території протягом дня +10+14 градусів.

У Києві буде дощ, а також помірний північно-західний вітер буде холодно. Вночі температура повітря очікується від +7 до +9 градусів, вдень — від +10 до 12 градусів.

Діденко зазначила, що 17, 18 та 19 жовтня у західних, північних та центральних областях України у нічний час можливі заморозки.

Романчук Микола

Recent Posts

Київський ТЦК витратить майже 3 млн грн на бланки та календарі

Київський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки витратить 2,8 млн грн на реєстраційні журнали, бухгалтерські книги,…

7 хв. ago

Митника, якого впіймали на хабарі, суд поновив на посаді та призначив йому грошову компенсацію

Львівський окружний адміністративний суд поновив на посаді Сергія Бутова, митника, затриманого за хабар у $16 тис. доларів.…

13 хв. ago

Туристи тікають з тайського пляжу: усе через таємничих голчастих істот

Відпочинок на пляжі Пранбурі в Таїланді перервався несподіваною загрозою — тисячі невідомих для місцевих жителів…

25 хв. ago

Хвилинка божевілля: людину заарештували, бо вона їла курку ножем і виделкою

Америка - країна, яка славиться своєю свободою і демократією. Однак погляньте на закони в Сполучених…

34 хв. ago

Портников розповів, коли будуть мобілізувати жінок на війну

Український журналіст та політичний оглядач Віталій Портников заявив, що у випадку продовження війни на кілька…

42 хв. ago

За підготовку до зими українців штрафуватимуть на сотні тисяч гривень

Напередодні опалювального сезону Верховна Рада України затвердила збільшення штрафів за незаконне вирубування дерев, про що повідомив у…

49 хв. ago