Categories: Погода

Україну накриє циклон у вихідні: синоптик розповіла, у яких регіонах погіршиться погода

Наталія Діденко поділилася новим прогнозом погоди на суботу та неділю. За словами синоптика, у вихідні Україну накриє циклон з дощами та грозами.

Відомий український синоптик Наталія Діденко опублікувала прогноз погоди на вихідні 15 та 16 червня. Вона зазначила, що у деяких регіонах України очікуються сильні дощі з грозами, можливий навіть град.

“Циклон вихідними буде головним ньюсмейкером погоди. Його центр розташується над півднем України і впродовж суботи-неділі буде поступово зміщуватися на східні області “, – написала Наталія.

У зв’язку з цим саме у південних (крім Одеської) та східних областях очікуються сильні дощі, шквали та навіть град. Така погода може “зачепити” і центральні регіони, окрім Вінницької області. За словами синоптика, циклон може прийти і на північ.

Температура повітря у вихідні порадує українців. Очікується, що в більшості регіонів вона коливатиметься від +20 до +26 градусів вдень, а на Луганщині підніметься до +27…+29 градусів. А в тих регіонах, де йтиме дощ, стовпчики термометрів покажуть від +17 до +19 градусів.

У суботу та неділю у Києві очікуються періодичні дощі, місцями з грозами. Температура повітря прогріється до +20…+22 градусів, а під час дощів знизиться до +17…20 градусів.

Наталя прогнозує, що вже з понеділка погода в Україні почне налагоджуватися та повернеться спека.

Ольга Степанова

Recent Posts

На Землі вирує магнітна буря: що не можна робити 6 жовтня 2024 року

Учора, 5 жовтня, через спалах на Сонці розпочалася потужна дводенна магнітна буря, яка досягла жовтого…

23 хв. ago

ЦАХАЛ розпочав нову наземну операцію у Секторі Газа і оточив місто Джабалія

Армія оборони Ізраїлю заявила в неділю, що в рамках нової наземної операції оточила місто Джабалія на півночі…

31 хв. ago

На війні з Росією загинув зять Ірини Фаріон

Військовий Василь Особа, який був чоловіком Софії Семчишин, доньки мовознавиці Ірини Фаріон, загинув на війні…

34 хв. ago

Як вплине на мобілізацію зміна термінів явки до ТЦК: пояснення адвоката

Скорочення термінів явки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) жодним чином принципово нічого…

1 годину ago

Найбагатша росіянка втратила половину свого статку

Засновниця російського гіганта онлайн-торгівлі Wildberries Тетяна Кім, яка вважається найбагатшою жінкою в Росії втратила майже…

1 годину ago

В Україні знову буде тепло: прогноз погоди на тиждень, 7-13 жовтня

Наступного тижня в Україні очікується помірно тепла погода, з періодичними дощами, які подекуди супроводжуватимуться грозами. Про…

1 годину ago