Categories: Погода

Сильний вітер, похолодання і дощі: синоптикиня розповіла про погоду 14 жовтня

У понеділок, 14 жовтня, в Україну завітають сильний вітер, похолодання і дощі. Максимальна температура буде десь +11 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Вона також порадила готувати чоботи, парасолі та теплий одяг. Втім, в “Укргідрометцентрі” зазначили, що дощі будуть помірними.

Діденко розповіла, що понеділок у Києві буде вітряним, хмарним, холодним і часом дощовим – парасолі, курточки, щільніші плащі, кросівки чи черевики, може, й чоботи.

“Волога погода з періодичними дощами переважатиме практично повсюди в понеділок, хіба вдень на півдні та в центрі України істотні опади – навряд”, – додала вона.

У південній частині України та в центральних областях 14 жовтня буде тепло, +12+18 градусів, на решті території +9+13 градусів.

“Хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, крім півдня, помірні, вдень у Волинській, Рівненській, північних та східних областях невеликі дощі, на решті території без опадів”, – йдеться в повідомленні “Укргідрометцентру”.

Вітер західний, у східних областях південно-східний, 7-12 м/с, вночі у східних, вдень у західних, Житомирській та Вінницькій областях пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8°С тепла, вдень 8-13°С, на півдні країни вночі 7-12°С, вдень 14-19°С.

На високогір’ї Карпат вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів, температура вночі від 4°С тепла до 1°С морозу, вдень 2-7°С тепла.

Романчук Микола

Recent Posts

Те, що робить Меган Маркл звучить, як погроза

Дружина принца Гаррі зустрілася з групою дітей і підлітків у межах заходу, організованого американською організацією для…

13 хв. ago

Трамп запропонував використати армію проти “внутрішнього ворога” у день виборів президента

Кандидат у президенти США Дональд Трамп запропонував у день виборів задіяти армію для боротьби із…

23 хв. ago

КНДР перевела в боєготовність артилерію на кордоні з Південною Кореєю

У неділю Північна Корея наказала артилерійським підрозділам поблизу кордону з Південною Кореєю бути готовими до…

32 хв. ago

Христофор Колумб виявився євреєм. Сенсаційні результати дослідження ДНК

Вчені нарешті розкрили багатовікову таємницю походження Христофора Колумба, використавши ДНК-аналіз, результати якого були представлені в іспанському документальному фільмі…

40 хв. ago

Конфлікт між ТЦК та бізнесменом у Дніпрі: у центрі зробили заяву

У Дніпропетровському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на скандал навколо висловів місцевого бізнесмена. На…

48 хв. ago

США розгортають в Ізраїлі комплекс THAAD

Сполучені Штати Америки розгорнуть на території Ізраїлю батарею протиракетного комплексу THAAD. Як йдеться у офіційній заяві прес-секретаря Пентагону…

56 хв. ago