Categories: Погода

Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі

У п’ятницю, 13 вересня, погода в Україні буде теплою, особливо, якщо порівняти з Альпами, де буде сніг.

“Температура повітря становитиме в нас вдень +25+29 градусів, на сході, у центрі та на півдні до +31. Дощі завтра ще ходитимуть туди-сюди”, – повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, дощі “усім не вгодять, проте місцями можливі майже скрізь”, окрім областей на заході України. Однак там надалі ще вистачить опадів.

Згідно з прогнозом погоду, у східних областях очікуються пориви південно-східного вітру, які досягатимуть штормових на рівні 15-20 метрів за секунду.

В українській столиці, Києві, погода 13-го вересня буде також освіжаючою. Часом можливий дощ, але це більше ввечері. Температура повітря розігріється до +26+28 градусів. Погода буде теплою ще довго.

Прогноз погоди в Україні

Як зазначили в Українському гідрометцентр, на поточному тижні погода в Україні зміниться. На правобережжі країни пройдуть короткочасні дощі, а у західних областях прогнозується незначне зниження температури. 11-12 вересня на сході та півдні країни розігріє до +32°.

До кінця поточного тижня у більшості областей України збережеться дуже тепла та навіть спекотна погода. Однак на заході України вже переважатиме осіння прохолода +14°…+19° вдень, а вночі взагалі температура падатиме до +5°…+10. Періодично в Україні дощитиме, очікуються грози. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

5 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

5 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

5 години ago