Categories: Погода

В Україні буде лайт-спека: прогноз погоди на 9 червня

У неділю, 9 травня, в Україні буде мінлива хмарність. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що знову чекаємо на дощі. Наші пращури помітили, якщо дощові черв’яки із землі виповзли – ясна погода на грозу зміниться.

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомляють, що у західних та північних областях все ще матиме нестійкий характер із грозовими дощами. На решті території буде переважно без опадів. Вночі очікується +13-18°С, а вдень повітря прогріється до +25-30°С, у південних і центральних областях +31-33°С. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

На Київщині погода потішить безхмарним ранком, але вже в середині дня вона зміниться і буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Вітер переважно південно-західний, 3-5 м/с. Температура вночі 17°, вдень 23-27°.

“9-го червня опади найбільш ймовірні в західній частині плюс Житомирщина та Вінниччина. На решті території України в неділю – сухо та сонячно. При грозах можливі шквали та град!

У неділю в столиці повітря підсушиться сонцем, буде без опадів та +28+29 градусів, тобто, до лайт-спеки”, – пише відома синоптикиня Наталка Діденко.

Якою буде температура у містах України до кінця тижня:

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомили, що опади розподілятимуться нерівномірно і найбільша їх кількість передбачається у західних та північних областях. Тут також не виключені небезпечні та стихійні метеорологічні явища, пов’язані із грозовою активністю.

  • У неділю, 9 червня, у західних та північних областях утримається нестійкий характер погоди з грозовими дощами. На решті території України переважно без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +13-18°С, вдень +25-30°С, у південних та центральних областях +31-33°С.
Ольга Степанова

Recent Posts

У Польщі відбувається хвиля масових звільнень – ЗМІ

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про…

51 секунда ago

Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик…

32 хв. ago

Lufthansa отримала рекордний штраф за дискримінацію єврейських пасажирів

Авіакомпанія Lufthansa опинилася в епіцентрі скандалу після звинувачень у дискримінації, коли групі єврейських пасажирів відмовили…

38 хв. ago

Осінні канікули скасовано: деякі школярі залишаються без відпочинку

Українська система освіти опинилася під серйозним тиском через війну та енергетичну кризу, що змусило деякі…

42 хв. ago

Українці масово скуповують авто зі США: у тренді Tesla та Ford

Український ринок вживаних авто переживає справжній бум — у 2024 році американські машини стали особливо…

50 хв. ago

Російське судно «Григорій Ловцов» перекинулося біля берегів Сахаліну

У російській Сахалінській області чергова катастрофа на воді — вантажне судно «Григорій Ловцов», яке транспортувало…

55 хв. ago