Categories: Погода

На Україну знову насувається циклон: чого очікувати у вихідні

До України циклон принесе дощі на захід, північ і центр, в той час як схід і південь насолоджуватимуться аномальним теплом. Про це повідомляють  синоптики Наталка Діденко та Ігор Кібальчич.

У західних, північних та центральних регіонах України очікується дощовий вікенд, а в Одеській області – періодичні дощі різної інтенсивності. Погода в Україні демонструє виразні контрасти не тільки за територіальною ознакою, але й температурною. Найнижча температура повітря, від +11 до +17 градусів, очікується на заході, тоді як у решті території стовпчики термометрів покажуть від +18 до +24 градуси.

У столиці, Києві, синоптики обіцяють дощові вихідні з температурою в суботу близько +18 градусів, яка підніметься до +22 градусів у неділю. Це додає деякий комфорт після свіжих днів минулого тижня.

Окрему увагу варто звернути на прогноз Ігоря Кібальчича, який анонсує аномальне тепло в більшості південних та східних областей. Завдяки активному перенесенню повітряних мас з півдня, ці регіони відчуватимуть літню спеку з температурами до +29 градусів.

Тим часом, північні та південні області України зазнаватимуть дощової погоди, що супроводжуватиметься туманами і більш низькими температурами, створюючи дискомфорт для мешканців.

Коломієць Надія

Recent Posts

Так не всі олігархи живуть: статки затриманої голови МСЕК Хмельницького шокували усіх

ЗМІ пишуть, що фігуранткою корупційної справи на Хмельниччині та керівницею МСЕК є Крупа Тетяна Василівна.…

2 хв. ago

Майбутня дитина принцеси Беатріс отримає титул, але не британський (фото)

Принцеса Беатріс готується стати матір'ю своєї другої дитини наступної весни. Друга дитина принцеси Беатріс матиме право…

11 хв. ago

Чому не змогли відстояти Вугледар: головна причина відступу з міста

Вугледар довелося залишити через тотальне панування Росії в повітрі, вважає військовий оглядач Олександр Коваленко. Дев'ять…

20 хв. ago

Мобілізація в Україні стає максимально примусовою та жосткою – The Times

Тактика мобілізації в Україні "стає все більш брудною", "оманливою, примусовою та насильницькою", оскільки "змучені конфліктом…

28 хв. ago

Від платіжок очі на лоба вилізуть: який “сюрприз” підкине комуналка у жовтні

Починаючи з жовтня 2024 року, мешканці багатоквартирних будинків в Україні бачитимуть вищі рахунки за газові…

48 хв. ago

Стало відомо, скільки людей зголосилися вступити до “Українського легіону” в Польщі

Варшава готова була почати навчання добровольців з України, які живуть у Польщі, вже у вересні, але…

56 хв. ago