Categories: Погода

На Україну знову насувається циклон: чого очікувати у вихідні

До України циклон принесе дощі на захід, північ і центр, в той час як схід і південь насолоджуватимуться аномальним теплом. Про це повідомляють  синоптики Наталка Діденко та Ігор Кібальчич.

У західних, північних та центральних регіонах України очікується дощовий вікенд, а в Одеській області – періодичні дощі різної інтенсивності. Погода в Україні демонструє виразні контрасти не тільки за територіальною ознакою, але й температурною. Найнижча температура повітря, від +11 до +17 градусів, очікується на заході, тоді як у решті території стовпчики термометрів покажуть від +18 до +24 градуси.

У столиці, Києві, синоптики обіцяють дощові вихідні з температурою в суботу близько +18 градусів, яка підніметься до +22 градусів у неділю. Це додає деякий комфорт після свіжих днів минулого тижня.

Окрему увагу варто звернути на прогноз Ігоря Кібальчича, який анонсує аномальне тепло в більшості південних та східних областей. Завдяки активному перенесенню повітряних мас з півдня, ці регіони відчуватимуть літню спеку з температурами до +29 градусів.

Тим часом, північні та південні області України зазнаватимуть дощової погоди, що супроводжуватиметься туманами і більш низькими температурами, створюючи дискомфорт для мешканців.

Коломієць Надія

Recent Posts

Залужного було поранено на фронті після дзвінка з Офісу Зеленського: генерал ЗСУ розповів подробиці

За словами Сергія Кривоноса, колишній головком ЗСУ дістав поранення в травні минулого року внаслідок "прильоту"…

4 хв. ago

Врятував водій на джипі: в Одесі працівники ТЦК намагались запхати в машину чоловіка

В Одесі трапився інцидент за участю двох працівників територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Вони…

12 хв. ago

Водіям закрутили гайки: продаватимемо авто за новими правилами – вимоги посилили

1 жовтня 2024 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, яка змінює та вдосконалює процедуру комісійної…

23 хв. ago

Скандал: водопостачальна компанія оприлюднила персональні дані тисяч громадян

В Україні стався масштабний витік персональних даних з офіційного сайту одного з місцевих водопостачальних підприємств,…

32 хв. ago

Кейт Міддлтон “врятувала” принца Вільяма та зробила його щасливим, — ЗМІ

Кейт Міддлтон "врятувала" принца Вільяма після його "неблагополучного" дитинства і присвятила своє життя тому, щоб…

40 хв. ago

Субсидію заберуть ще й штраф вліплять: до ПФУ дали список, яку інформацію потрібно негайно повідомити

Механізм надання житлової субсидії в Україні має підтримати малозабезпечені верстви населення, забезпечуючи їм доступ до житлово-комунальних послуг.…

47 хв. ago