Categories: Погода

Розігріє до +28°: синоптик розказав, де ще в Україні затримається літо

До кінця поточного тижня в Україні очікується доволі тепла погода, на сході та півдні розігріватиме аж до +23°…+28°. Місцями дощитиме та навіть будуть грози. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 3 жовтня

У четвер, за його даними, температура повітря в західних регіонах вдень буде  +16…+21 °С, а на решті території країни стовпчики термометрів покажуть  +22…+27 °С.

Погода 4 жовтня

У п’ятницю, за прогнозом синоптика, на більшій частині території країни утримається суха та аномально тепла погода. Лише у західних областях вранці та вдень місцями пройдуть дощі, а також можливі тумани. Температура повітря вночі +8…+14 °С, вдень +22…+27 °С, у західній частині очікується +14…+19 °С.

Погода 5 жовтня

У суботу, за прогнозом Кібальчича, вночі у західних областях, а вдень також місцями у південних, центральних та північних регіонах пройдуть дощі, місцями з грозами. На Лівобережжі збережеться погода без істотних опадів. Температура повітря вночі +11…+16 °С, вдень +17…+22 °С, на південному сході, в Криму та в Приазов’ї розігріє до літніх +23…+28 °С.

Погода 6 жовтня

“У неділю, 6 жовтня, нестійка погода з дощами очікується у більшості областей країни, крім східної та західної частини. Місцями можливі грози та шквалисте посилення вітру”, – прогнозує синоптик.

Температура повітря вночі становитиме +12…+17 °С, вдень +15…+20 °С, а у південно-східній половині та Криму буде +23…+28 °С.

Романчук Микола

Recent Posts

Махінації на тендерах: екскерівниці Антидопінгового центру оголошено підозру

Ексдиректорку Національного антидопінгового центру підозрюють у нанесенні збитків державі на понад 10 мільйонів гривень через…

4 хв. ago

Масштабна розтрата коштів: за вагони, на яких піарився Кличко, переплатили 160 млн грн

Спеціалісти Державної аудиторської служби України провели аудит фінансової діяльності КП “Київський метрополітен” та виявили велику…

13 хв. ago

Главу МЗС Швеції в парламенті закидали помідорами пропалестинські активісти

Міністерці закордонних справ Швеції Марії Малмер Стенергард довелось покинути парламент після того, як пропалестинські активісти…

22 хв. ago

Від підозрілих вечірок до вбивств: сім найгучніших чуток про Пі Дідді

Скандал у Голлівуді навколо знаменитого репера Пі Дідді набирає все більших обертів. Йому висунули звинувачення в торгівлі…

31 хв. ago

Без “обману від держави”: що дасть новобранцям мобілізація без ТЦК, — нардеп

Постанова про мобілізацію без участі ТЦК дасть можливість командирам військових частин отримати на службу тих…

40 хв. ago

Пасажирський літак почав палати на зльоті: на борту було майже 200 осіб

Майже 200 осіб на борту Boeing 737 довелось евакуювати в італійському аеропорту Бріндізі після того,…

48 хв. ago