Categories: Погода

Розігріє до +28°: синоптик розказав, де ще в Україні затримається літо

До кінця поточного тижня в Україні очікується доволі тепла погода, на сході та півдні розігріватиме аж до +23°…+28°. Місцями дощитиме та навіть будуть грози. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 3 жовтня

У четвер, за його даними, температура повітря в західних регіонах вдень буде  +16…+21 °С, а на решті території країни стовпчики термометрів покажуть  +22…+27 °С.

Погода 4 жовтня

У п’ятницю, за прогнозом синоптика, на більшій частині території країни утримається суха та аномально тепла погода. Лише у західних областях вранці та вдень місцями пройдуть дощі, а також можливі тумани. Температура повітря вночі +8…+14 °С, вдень +22…+27 °С, у західній частині очікується +14…+19 °С.

Погода 5 жовтня

У суботу, за прогнозом Кібальчича, вночі у західних областях, а вдень також місцями у південних, центральних та північних регіонах пройдуть дощі, місцями з грозами. На Лівобережжі збережеться погода без істотних опадів. Температура повітря вночі +11…+16 °С, вдень +17…+22 °С, на південному сході, в Криму та в Приазов’ї розігріє до літніх +23…+28 °С.

Погода 6 жовтня

“У неділю, 6 жовтня, нестійка погода з дощами очікується у більшості областей країни, крім східної та західної частини. Місцями можливі грози та шквалисте посилення вітру”, – прогнозує синоптик.

Температура повітря вночі становитиме +12…+17 °С, вдень +15…+20 °С, а у південно-східній половині та Криму буде +23…+28 °С.

Романчук Микола

Recent Posts

Компанія-виробник безпілотників звинуватила ТЦК у викраденні головного інженера

Українська компанія Ptashka Drones, що виготовляє FPV-дрони «Пташка-10» , заявила про викрадення їхнього головного інженера…

24 хв. ago

Літо повертається: синоптик заговорила про потепління в Україні

Осіння прохолода тільки-но прийшла в Україну, але вже знову йде. На заході країни очікується потепління, а…

25 хв. ago

Навмисно вбивав: один із підозрюваних у справі про смерть Метью Перрі визнав свою провину

У середу, 2 жовтня, в окружному суді США в Лос-Анджелесі відбулося судове засідання, в якому…

27 хв. ago

Підвищення військового збору “заднім числом”: нардеп розповів про неприємний “сюрприз” для українців

Верховна Рада цього місяця може підтримати законопроєкт про підвищення податків "заднім числом". Якщо його ухвалять, то президент Володимир Зеленський підпише документ не…

29 хв. ago

Російські села та маленькі міста повинні зникнути. Топменеджер «Газпрому» звернувся до Путіна

Майбутнє Росії – за мегаполісами, а тому необхідно перестати рятувати маленькі міста та селища, що…

31 хв. ago

Курйоз дня. Трамп присвятив допис у соцмережі українцю з лайливим ніком

Колишній президент США Дональд Трамп насмішив мережу своїм новим дописом у Twitter (X). Політик подякував за лайк користувачу з непристойним ніком.…

32 хв. ago