Categories: Погода

Дощі і грози, подекуди сильна спека: прогноз погоди на 2 липня

У понеділок очікується вітер змінних напрямків, який сягатиме швидкості до 3-8 м/с. Нижче додаємо інтерактивну карту, яка показує поточні пориви вітру у вашому регіоні.

У західних та Житомирській областях хмарно з проясненнями. Очікуються дощі, грози, вдень місцями град, шквали 15-20 м/с. У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях значні дощі. Температура вночі становитиме 15-20°, а вдень сягатиме 22-27°.

У Вінницькій, Київській та Чернігівській областях мінлива хмарність, вночі без опадів. Вдень очікуються короткочасні дощі, місцями грози. Температура вночі сягатиме 17-22°, а вдень – 29-34°.

На решті території суха жарка погода. Температура повітря вночі коливатиметься від 19 до 24°, вдень – 30-34°. Місцями буде сильна спека до 35-37°.

На Київщині вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер змінних напрямків, досягатиме швидкості 3-8 м/с.

Температура в Київській області становитиме 17-22° тепла вночі та 29-34° тепла вдень. У Києві стовпчики термометрів покажуть 20° тепла вночі та 30-32° тепла вдень.

Ольга Степанова

Recent Posts

З’явилися кадри звільнення газовидобувних веж біля Зміїного (відео)

Унікальна операція Сил оборони, як зазначають у Держприкордонслужбі, дає можливість українським захисникам контролювати значну частину…

53 секунди ago

Дія бумеранга в силі: у Росії прорвало ще одну дамбу

У Шелаболіхінському районі Алтайського краю прорвало дамбу, яка знесла дорогу, що з'єднує дві частини одного…

6 хв. ago

Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу “Друзі” Метью Перрі: це вже третій

Лікар, обвинувачений у зв'язку зі смертю зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, визнав себе винним у…

13 хв. ago

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Все більше громадян стикаються з ризиком блокування своїх банківських карток. Бухгалтер Ольга Кулик пояснює, що…

24 хв. ago

Валерій Залужний не підтримує мобілізацію молоді віком 18-25 років

Колишній головнокомандувач ЗСУ,а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний заявив, що мобілізація молоді 18-25…

44 хв. ago

Доведеться не жити, а виживати: Кабмін хоче “заморозити” пенсії українців

В Україні наступного року заплановано зниження витрат на соціальну сферу. Зокрема, вже відомо про заморожування мінімальної заробітної…

50 хв. ago