Categories: Погода

Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощі

Найближчими днями у Києві продовжиться суха та доволі тепла погода, однак ближче до вихідних ситуація зміниться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, очікується атмосферний фронт, який принесе на Киїівщину дощі:

“Протягом наступних 5 діб у столиці та регіоні буде переважно без опадів, лише наприкінці робочого тижня та з початком вихідних очікуємо новий атмосферний фронт, що надійде з південного заходу та принесе на наші терени дощі”.

Разом з дощами, за словами синоптиків, і значення температури повітря знизяться.

Якщо сьогодні та протягом наступних декількох днів максимальні значення температури сягатимуть +19°, то напередодні вихідних приземний шар повітря менше прогріватиметься, тож і на стовпчиках термометрів вже буде максимум до +15°.

4 жовтня погода у Києв зміниться / фото Укргідрометцентр

Погода в Україні – прогноз на найближчі дні

Протягом цього тижня в Україні спостерігатимуться коливання атмосферного тиску та нерівномірне розподілення температур. З середини тижня очікується зменшення швидкості вітру. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Сьогодні дощі прогнозуються в західних областях, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Херсонській областях та в Криму. На решті територій опадів не очікується.

Вітер буде північно-західний, на Лівобережжі східний, швидкістю 7-12 м/с. У східних, Запорізькій та Одеській областях місцями можливі пориви до 15-20 м/с.

Температура в західних областях, Житомирській та Вінницькій областях становитиме +8°…+13°. На решті територій вночі очікується +17°…+22°. У східних областях – до +25°. 

Протягом наступних двох діб в Україні переважатиме суха погода, а вітер ослабне. Температура вночі очікується на рівні +7°…+13°, вдень +17°…+24°. У західних, Житомирській та Вінницькій областях вночі буде +4°…+9°, а вдень температура підніметься до +13°…+18°.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Секс-скандал у РФ: депутата, який привів повію у думу, вимагають відправити на фронт

Загальноросійський громадський рух "Ветерани Росії" вимагає негайно вжити заходів проти депутата Держдуми від КПРФ Дениса…

5 хв. ago

Іран атакує Ізраїль сотнями балістичних ракет  (відео)

Увечері 1 жовтня Іран запустив зі своєї території понад 400 ракет в бік Ізраїлю. Про це повідомляє Israel Defense…

7 хв. ago

“Груди забула покласти?”: Тіна Кароль стала зіркою жартів через свій образ

Відома українська співачка Тіна Кароль днями виступила з концертом у Рівному в рамках свого всеукраїнського…

14 хв. ago

“Одержимий ідеєю безсмертя”: всі гості Путіна перед зустріччю з ним проходять карантин

Російський диктатор Володимир Путін "обожнює життя та одержимий ідеєю безсмертя". Саме тому його гості обов’язково…

22 хв. ago

Іран здійснив масований пуск ракет в бік Ізраїлю, – ЦАХАЛ

Іран запустив ракети в напрямку Ізраїлю, у країні лунає тривога. Про це інформує Командування Армії Оборони Ізраїлю. "Вам наказано…

22 хв. ago

Блекаут на 3-5 днів загрожує Україні: що може спричинити тривалі відключення світла

В Україні триває підготовка до опалювального сезону, однак з похолоданням зростає ризик повернення стабілізаційних відключень…

30 хв. ago