Як зробити вдома розкішний інтер’єр, не витрачаючи купу грошей – поради дизайнерки

Усі ми хочемо, щоб наші домівки справляли гарне враження – виглядали красиво та вишукано. І на це не потрібно витрачати багато грошей, щоб створити розкішну атмосферу. Важливо знати, де витрачати гроші, а де економити.

Креативна директорка студії дизайну Лаура Хамметт поділилася з Independent власними лайфгаками, як зробити свою оселю красивою за невелику суму. Вона розповіла, як зробити, щоб ваш дім виглядав так, ніби ви витратили набагато більше грошей, ніж є насправді.

“Зазвичай я починаю з базової колірної схеми багатошарових нейтральних кольорів, включаючи відтінки слонової кістки, бежевого, бронзового і навіть іржі, коричневого та темно-синього кольорів, щоб створити глибину. Ці відтінки задають тон вишуканості та спокою”, – каже Хаммет.

Дизайнерка радить додавати в інтер’єр пледи з кашеміру або альпаки, подушки та вовняні килими, щоб додати тепла та м’якості. Слід віддати перевагу речам, до яких ви часто торкаєтеся, переконавшись, що матеріали приємні на дотик.

Фото Лора Хамметт / Independent

“Тоді зробіть акцент металіком – шагрень, патиновані фасади, елементи з органічного дерева або видувного скла вручну. Вони додають нотку гламурного відбиття світла та тактильного інтересу”, – зазначає екпертка з дизайну.

Хаммет радить не економити гроші на шторах та вікнах, бо вони є дуже важливими в інтер’єрі. Також варто витратитися на високоякісний вовняний або шовковий килим для вітальні, адже він прослужить усе життя і красиво об’єднає меблі.

Водночас, вона радить зекономити на меблях, які рідше використовуються. Хамметт радить не заставляти житло багатьма меблями, і натомість обирати антикварні меблі на різних сайтах, які, за її словами, не є дорогими.

“Однією з найбільших причин недорогого вигляду є безлад і надлишок дрібних аксесуарів низької якості. Важливо ретельно організувати свій простір і уникати надмірного декорування”, – радить вона.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Один із найбідніших регіонів Росії став лідером за витратами на пам’ятники загиблим на війні в Україні

Журналісти російських опозиційних ЗМІ побічно підтвердили той факт, що на війну в Україну вирушають росіяни…

57 секунд ago

Стюардеса застерегла туристів від повторення поширеної помилки: стосується багажу

Ні для кого не секрет, що за туристами під час відпустки полюють полчища шахраїв і…

4 хв. ago

Штраф за ремонт авто: з водіїв здирають солідні суми за поширене порушення

Раніше для багатьох українських водіїв ремонт автомобіля просто на вулиці біля дому був звичайною справою.…

8 хв. ago

“Плюс сто мільярдів”: у Раді назвали критерії роботодавця для економічного бронювання

У Раді напрацювали концепцію економічного бронювання з врахуванням можливостей компаній, які працюють у регіонах з різним рівнем…

11 хв. ago

Міський радник 15 років підглядав за жінками у спальнях та ваннах, записуючи відео

Міський радник у Західному Йоркширі (Велика Британія), який керував ІТ-бізнесом, Роберт Голден використовував приховані камери,…

15 хв. ago

“Це інша людина”: чоловік уперше за 20 років зробив нову стрижку (відео)

Перукар на ім'я Річмонд часто демонструє стрижки своїх клієнтів, які набирають мільйони переглядів у соцмережах.…

34 хв. ago