Як легко прибрати поганий запах у квартирі: експерт назвала кілька способів

Одним із головних питань домогосподарок є розв’язання проблеми з неприємним запахом у домі, але існує кілька простих способів виправити цю ситуацію, пише Express. Експертка з прибирання Шантель Міла Ібботсон назвала кілька порад, які зроблять ваше житло “смачнішим” за допомогою натуральних інгредієнтів.

Перша порада Шантель – це поставити харчову соду в ті місця, де потрібно швидко усунути запахи, наприклад, у холодильник, відро для сміття або посудомийну машину. За її словами, цей варіант дуже бюджетний і він підійде тим, хто не хоче витрачати зайві гроші на спреї та інші засоби, пише ЗМІ.

Інша порада, в якій використовується сода, – насипати її на лимон і використовувати для очищення і дезодорації будь-яких виробів з нержавіючої сталі, включно з раковиною, йдеться в матеріалі. Шантель розкрила і третій спосіб – просто прокип’ятити на плиті один нарізаний лимон, дві гілочки розмарину, одну чайну ложку гвоздики і трохи ванілі.

Коли ця суміш охолоне, її можна розлити по пляшках із пульвелізатором, щоб використовувати протягом тривалого часу для різних кімнат. За словами експерта, суміш лимона, розмарину та інших інгредієнтів зберігає запах приблизно місяць у ємності.

Ще одна її порада для усунення неприємних запахів – обов’язково використовувати кошик для білизни, а не залишати брудний одяг валятися на підлозі.

Крім того, Шантель поділилася ще серією порад, які підійдуть для любителів більш майстерних способів позбутися неприємних запахів.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago