Як легко прибрати поганий запах у квартирі: експерт назвала кілька способів

Одним із головних питань домогосподарок є розв’язання проблеми з неприємним запахом у домі, але існує кілька простих способів виправити цю ситуацію, пише Express. Експертка з прибирання Шантель Міла Ібботсон назвала кілька порад, які зроблять ваше житло “смачнішим” за допомогою натуральних інгредієнтів.

Перша порада Шантель – це поставити харчову соду в ті місця, де потрібно швидко усунути запахи, наприклад, у холодильник, відро для сміття або посудомийну машину. За її словами, цей варіант дуже бюджетний і він підійде тим, хто не хоче витрачати зайві гроші на спреї та інші засоби, пише ЗМІ.

Інша порада, в якій використовується сода, – насипати її на лимон і використовувати для очищення і дезодорації будь-яких виробів з нержавіючої сталі, включно з раковиною, йдеться в матеріалі. Шантель розкрила і третій спосіб – просто прокип’ятити на плиті один нарізаний лимон, дві гілочки розмарину, одну чайну ложку гвоздики і трохи ванілі.

Коли ця суміш охолоне, її можна розлити по пляшках із пульвелізатором, щоб використовувати протягом тривалого часу для різних кімнат. За словами експерта, суміш лимона, розмарину та інших інгредієнтів зберігає запах приблизно місяць у ємності.

Ще одна її порада для усунення неприємних запахів – обов’язково використовувати кошик для білизни, а не залишати брудний одяг валятися на підлозі.

Крім того, Шантель поділилася ще серією порад, які підійдуть для любителів більш майстерних способів позбутися неприємних запахів.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

8 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

23 хв. ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

33 хв. ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

38 хв. ago

Мобілізація в Україні: багатодітні батьки не завжди мають право на відстрочку

Терцентри комплектування (ТЦК), коли ідеться про відстрочку для батьків трьох або більше дітей, звертають увагу на заборгованість…

48 хв. ago

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода

У вересні в Україні очікується поступове зниження температури без різких похолодань. Згідно з повідомленням «ТСН», до кінця…

58 хв. ago