Ви вперті чи симпатичні: новітня оптична ілюзія показала неочікувані результати

Традиційні головоломки і логічні ігри здатні творити чудеса з вашим розумом і навіть грати з вашим зором. Зокрема, останнє зображення не лише спантеличить вас, але й багато чого розповість про вашу особистість. Про це у своєму TikTok розповіла відома користувачка Мія Їлінь, яка прославилася своїми оптичними ілюзіями, пише видання Mirror.

Зокрнма остання її ілюзія здатна серйозно задуматися, попри те, що її тривалість складає всього три секунди. Користувач, який завантажив відео, каже, що те, що ви побачите першим, здатне виявити, чи ви вперта, чи симпатична особа.

У відео Мія сказала: “Давайте проведемо цікавий особистий тест. Що перше ви бачите на наступному фото? Ви б помітили виделки або келих для вина, і кожен з них має важливе значення.”.

Якщо першим, що ви побачили, були виделки

На думку Мії, в такому разі мова йде про досить вперту та вольову людину, яка не відступить від своїх намірів. Такі люди полюбляють свободу і мають романтичну натуру, проте, зрештою, вони думають головою, а не серцем.

Якщо ви побачили келих для вина

В такому разі йдеться про зовсім іншу гру, якщо людина в першу чергу побачила скло. “Тоді люди постійно хочуть наблизитися до вас через те, наскільки ви турботливі та симпатичні. Однак ви дуже вибіркові з вашим внутрішнім оточенням, і ніхто не може потрапити”, — зазначила Мія.

Відео про оптичні ілюзії активно поширили у мережі, воно отримало тисячі лайків та десятки коментарів. Серед них були наступні: “Команда розгалужується”, “Я бачив обидва”, “Як у вас постійно виходить правильно?”, “Вибачте, Мія Їлінь, я люблю вас”, — зазначили користувачі.

Оптична ілюзія
Ольга Степанова

Recent Posts

В Ірані обрали президента – переміг Масуд Пезешкіян: що про нього відомо

В Ірані у другому турі президентських виборів, які пройшли 5 липня, переміг Масуд Пезешкіан, що обіцяв "відкрити…

1 годину ago

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

З часом змінюється не лише світогляд, досвід та зовнішній вигляд людини, а й підхід до…

1 годину ago

Чарівні створіння: учені пояснили, чому собаки пильно дивляться на людей

Люди й собаки тисячоліттями живуть пліч-о-пліч — за цей час вони встигли здобути репутацію найкращих друзів…

1 годину ago

За яких умов військовозобов’язаний може відмовитися від проходження ВЛК

В Україні все частіше виникають ситуації, коли призовники стикаються з порушеннями під час проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).…

2 години ago

Сильної спеки не буде: субота потішить українців теплом (карта)

У суботу, 6 липня, сильна спека дасть українцям невеликий перепочинок - у більшості областей температура…

2 години ago

Українці з авто можуть не отримати субсидії у липні: кого це торкнеться

Деяким категоріям одержувачів субсидій в Україні з 1 липня не буде автоматично продовжено їхнє призначення. Залежить це…

2 години ago