Шість чоловічих якостей, від яких жінки втрачають голову на першому побаченні

На першому побаченні багато чого може піти не так, тому не варто забувати про дії, які дадуть жінці зрозуміти, що вона в центрі вашої уваги. Портал Yourtango розповідає про шість неочевидних нюансів у поведінці, які миттєво підвищують привабливість партнера в очах жінки і можуть змусити її буквально втратити голову.

1. Запропонувати забрати її

Це показує, що ви турбуєтеся про її безпеку, і це змусить її відчути себе особливою. Якщо їй некомфортно від цієї пропозиції, вона може відмовитися, але все одно оцінить вашу турботу.

2. Відкривати та притримувати двері для неї

Ми живемо в епоху, коли більшість жінок незалежні, але це все ще приємний і милий жест, коли ви відчиняєте і притримуєте двері для жінки. Це показує, що ви ні на хвилину не втрачаєте її з фокусу уваги, і турбуєтеся про неї.

3. Активно слухати, коли вона говорить

Найчастіше люди можуть зосередитися тільки на кількох хвилинах історії, перш ніж їхні думки почнуть відволікатися. Ось чому так важливо, коли ви активно слухаєте і виявляєте інтерес до того, що говориться. Слухайте свою співрозмовницю, не перебиваючи, ставте запитання, що мають стосунок до теми, і приділяйте їй усю свою увагу.

4. Надсилання повідомлень або дзвінок після першого побачення

Будьте тим, хто не боїться писати повідомлення після побачення. Це може бути просте повідомлення з питанням, чи дісталася вона додому благополучно, або повідомлення про те, що ви добре провели час на побаченні.

Ви ж не хочете, щоб вона відчувала, що ви забули про неї одразу ж після побачення, вірно? Якщо вам було весело і ви хочете друге побачення, ви повинні їй сказати. Жінки часто турбуються, що їх не запросять на друге побачення, тому ця динаміка добре працює.

5. Робити чесні компліменти

Доречний комплімент дасть їй зрозуміти, що вона має чудовий вигляд і її зусилля не були марними. Це також додасть їй впевненості в собі і змусить її почуватися комфортно на вашому побаченні. Зробіть комплімент її зовнішності, але не будьте надто відвертими і не кидайте непристойних натяків. Зробіть комплімент також її особистості та інтелекту.

6. Запропонувати заплатити на першому побаченні

Зазвичай, коли ви запрошуєте когось на побачення, ви висловлюєте свій обов’язок заплатити. Жінка може запропонувати заплатити або скинутися, щоб проявити ввічливість, але ви ж хочете показати їй, що вона важлива, і щоб вона розслабилася та насолоджувалася своїм часом. Водночас деякі жінки можуть наполягати на тому, щоб оплатити рахунок або розділити його, тож поважайте її думку.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Стало відомо, що їдять діти Джорджа та Амаль Клуні

Стало відомо, чим харчуються Джордж Клуні та його родина. Про це пише Hello Magazine. Голлівудський актор може…

3 хв. ago

Жінка знайшла у своїй ванній вхід у таємну кімнату: що вона побачила всередині (фото)

Американка з Нью-Йорка злякалась, коли виявила за дзеркалом у ванній кімнаті вхід до таємної кімнати. Довгий…

12 хв. ago

Смертельний вірус Nipah набирає обертів: в Індії нова жертва, а ліки все ще не вигадані

З Індії поширюється небезпечний вірус Nipah, від якого немає ліків. Вже є перші жертви у 2024…

22 хв. ago

Пляма забруднення припинила свій рух за 60 кілометрів від Києва – Держводагентство

Пляма забруднення, що рухається Десною від Чернігівської області до Києва, наразі зменшила швидкість і вже…

49 хв. ago

Чоловік не може продати свій будинок через «будку», яку поставили біля його ґанку (фото)

52-річний Бретт Кемп з Пурла, що на півдні Лондона, не може продати свій будинок після того, як…

1 годину ago

Вчені створили новий тип батареї, який зробить революцію в галузі зберігання чистої енергії

Вчені з Колумбійського університету використовували батареї K-Na/S для створення рішення для тривалого зберігання енергії. Про…

1 годину ago