Багато українців запасаються картоплею на осінньо-зимовий період. Це гарне рішення, але овоч треба вміти правильно зберігати.
Для того, щоб зберегти картоплю належної якості та запобігти процесам гниття, варто дотримуватися трьох простих правил. Про одне з них ви можете почути вперше, стверджує портал Pysznosci.
Найперше, про що треба подбати – низька температура. Для цього підійде підвал або темне підсобне приміщення.
Також потрібно помістити картоплю у правильний матеріал, аби вона мала доступ до свіжого повітря. Для цього підійдуть дерев’яні ящики, лляна сумка або джутова з товстим плетінням.
І останнє – обов’язково покладіть до картоплі кілька яблук. Цей фрукт виробляє етилен, який уповільнює гнильні процеси і перешкоджає проростанню. В такий спосіб ваша картопля зберігатиме свіжість впродовж тривалого часу.
Україна готується до суворої зими, але, за словами експерта з питань ЖКГ Олега Попенка, готовність…
Кажуть, що вічна молодість — це міф. Але хто сказав, що її не можна продовжити?…
Європа приваблює мільйони туристів щороку, але за мальовничими краєвидами та величними пам’ятками часто ховаються кишенькові…
Голлівудські зірки розлучилися у 2016 році після 12 років сімейного життя. У Анджеліни та Бреда шестеро…
Російський рубль знову пішов у круте піке. 23 листопада офіційний курс валюти впав до 102,5…
Україна готується до істотних змін у системі підтримки сімей з дітьми. Верховна Рада розглядає два…