Багато українців запасаються картоплею на осінньо-зимовий період. Це гарне рішення, але овоч треба вміти правильно зберігати.
Для того, щоб зберегти картоплю належної якості та запобігти процесам гниття, варто дотримуватися трьох простих правил. Про одне з них ви можете почути вперше, стверджує портал Pysznosci.
Найперше, про що треба подбати – низька температура. Для цього підійде підвал або темне підсобне приміщення.
Також потрібно помістити картоплю у правильний матеріал, аби вона мала доступ до свіжого повітря. Для цього підійдуть дерев’яні ящики, лляна сумка або джутова з товстим плетінням.
І останнє – обов’язково покладіть до картоплі кілька яблук. Цей фрукт виробляє етилен, який уповільнює гнильні процеси і перешкоджає проростанню. В такий спосіб ваша картопля зберігатиме свіжість впродовж тривалого часу.
Запропонована владою модель економічного бронювання, яка передбачає сплату щомісячного податку в понад 20 тис грн…
Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апті Алаудінов повідомив…
Домовласник із Мічигану, США, уникнув катастрофи після того, як посеред ночі загорілася його духову піч.…
Депутати Верховної Ради України ухвалили у другому читанні законопроєкт про масштабне збільшення податків, основа якого – підвищення…
В Україні існують встановлені стандарти, які визначають кількість годин, які мають навчатися учні на різних…
У туристичному секторі Туреччини з’явилась нова шахрайська схема: деякі агентства пропонують тури до вигаданих пам'яток. Ця інформація…