Багато українців запасаються картоплею на осінньо-зимовий період. Це гарне рішення, але овоч треба вміти правильно зберігати.
Для того, щоб зберегти картоплю належної якості та запобігти процесам гниття, варто дотримуватися трьох простих правил. Про одне з них ви можете почути вперше, стверджує портал Pysznosci.
Найперше, про що треба подбати – низька температура. Для цього підійде підвал або темне підсобне приміщення.
Також потрібно помістити картоплю у правильний матеріал, аби вона мала доступ до свіжого повітря. Для цього підійдуть дерев’яні ящики, лляна сумка або джутова з товстим плетінням.
І останнє – обов’язково покладіть до картоплі кілька яблук. Цей фрукт виробляє етилен, який уповільнює гнильні процеси і перешкоджає проростанню. В такий спосіб ваша картопля зберігатиме свіжість впродовж тривалого часу.
Нещодавно українські водії звернули увагу на нову позначку "78", яка почала з’являтися на водійських посвідченнях.…
Україна готова до припинення вогню вздовж нинішньої лінії фронту, але без визнання втрати територій, в обмін…
Посадка цибулі на зиму — популярний спосіб отримати ранній урожай у весняний період. Це дозволяє…
Генерального прокурора України Андрія Костіна планують звільнити з посади та призначити послом європейської країни. Про…
Жіночі знаки зодіаку приховують більше, ніж просто дату народження. Вони можуть розповісти про їхні сильні…
У жовтні на кілька днів прийде "бабине літо" в Україну. У більшості регіонів температура повітря…