Багато українців запасаються картоплею на осінньо-зимовий період. Це гарне рішення, але овоч треба вміти правильно зберігати.
Для того, щоб зберегти картоплю належної якості та запобігти процесам гниття, варто дотримуватися трьох простих правил. Про одне з них ви можете почути вперше, стверджує портал Pysznosci.
Найперше, про що треба подбати – низька температура. Для цього підійде підвал або темне підсобне приміщення.
Також потрібно помістити картоплю у правильний матеріал, аби вона мала доступ до свіжого повітря. Для цього підійдуть дерев’яні ящики, лляна сумка або джутова з товстим плетінням.
І останнє – обов’язково покладіть до картоплі кілька яблук. Цей фрукт виробляє етилен, який уповільнює гнильні процеси і перешкоджає проростанню. В такий спосіб ваша картопля зберігатиме свіжість впродовж тривалого часу.
Компанія Дональда Трампа завершує роботу над пакетом жорстких указів з питань імміграції. Очікується, що їх…
Заступник начальника РТЦК та СП Лариса Козак нещодавно на прес-конференції наголосила на важливості виконання повістки…
Яйця – це найпоширеніший продукт для приготування сніданку. Додавши лише декілька інших інгредієнтів, або приготувавши яйця…
Сімейні медсестри надаватимуть комплексну медико-соціальну допомогу сімʼям з дітьми до чотирьох років безпосередньо в них…
Для певної категорії мандрівників найцікавіші подорожі – ті, що до небезпечних країн, на кшталт Афганістану. На…
На трасі Київ-Одеса розгорнулася гонитва на швидкості до 180 км/год. Поліцейські разом із представниками територіального…