Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
На модному ринку Європи може відбутися велика угода. Італійський бренд із виробництва одягу, взуття та…
Працівницю готелю на популярному іспанському курорті Коста-дель-Соль звинуватили у спробі отруїти туристів, виливши відбілювач у…
Чи є можливість зберегти молодість після 50 років? Чи можна дожити до 100 років? Як…
Військовий Мирослав Гай категорично не розуміє, чому українська влада та істеблішмент нічого не говорять обраному…
В Україні на сьогодні заброньовано від мобілізації близько 900-950 тисяч людей. Про це повідомив прем'єр-міністр…
В додатку "Дія" водіям почали надсилати фото- та відеоматеріали порушень ПДР разом зі штрафами з камер автофіксації.…