Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
Доктор філософських наук, директор Інституту соціології НАН України Євген Головаха поділився своїм прогнозом щодо повернення…
Верховний Суд визнав незаконним використання кальянів у ресторанах та кафе, підтвердивши їх повну заборону з…
Вітрові турбіни у Великій Британії вперше обігнали газові електростанції як джерело електроенергії номер один. Однак…
Прагнення обраного президента США Дональда Трампа покласти край війні в Україні дало надію на укладення мирної угоди…
У Хмельницькому стало простіше дізнатися, чи є у вас штрафи за порушення правил зупинки, стоянки…
У військовозобов'язаних працівників з'явиться можливість перебронювання через "Дію" після 28 лютого 2025 року, але це…