Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
Правоохоронні органи Іспанії відмовилися підтримати ініціативу України щодо створення спільної робочої групи для розслідування вбивства…
Прогноз на останні дні весни та початок літа свідчить, що червень принесе поступове потепління і…
В Україні планують зобов’язати онлайн-платформи (OLX, Prom тощо) автоматично утримувати податки з фізосіб, які продають товари або послуги.…
Народний депутат з фракції "Слуга народу", член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та…
Напередодні другого туру президентських виборів у Польщі російські пропагандисти активізували інформаційний тиск, намагаючись дестабілізувати регіональну…
Згідно з постановою Кабінету міністрів, українці й надалі платитимуть за ставкою 4,32 грн за кВт*год. Це рішення діятиме до 31 жовтня 2025 року.…