Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
Пенсійний фонд України з 1 липня почне адмініструвати нові категорії соціальної допомоги. Це передбачено постановою…
Держдума дозволила служити у російській армії особам без громадянства (апатридам). Тепер вони зможуть укладати контракт…
Деякі категорії працівників можуть не турбуватись щодо мобілізації до самого завершення воєнного стану. Термін дії…
Президент США Дональд Трамп визнав, що Росія, ймовірно, має плани щодо анексії територій за межами…
Мрієте про власний город, але боїтесь, що нічого не вийде? Почніть з простого! Деякі овочі…
У четвер, 26 червня, по всій Україні встановиться переважно спекотна погода з незначною хмарністю. У…