Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
Національний банк України серйозно розглядає можливість зробити євро базовою орієнтирною валютою країни замість американського долара.…
Україна посилює заходи з контролю за мобілізацією — тепер поліцейські офіційно додаються в чати ОСББ.…
У списку найпопулярніших у світі автомобільних брендів 2025-го з величезним відривом лідирує Toyota. Про це повідомляє профільний…
Ставка на те, що російський диктатор Володимир Путін у ході переговорів, навіть із тими самими…
В Україні боротьба з нетверезими водіями залишається одним з пріоритетів поліції. За кермування в стані…
Глибоко під Тихим океаном знаходиться неспокійний підводний вулкан поблизу берегів штату Орегон, який подає ознаки того, що…