Хліб — це продукт, який є на кожному столі, але зберігати його свіжим непросто. Часто він або черствіє, або покривається пліснявою, пише Експерт.
Пропонуємо кілька простих і дієвих порад, як уникнути цих проблем і продовжити свіжість хліба.
Попри поширену думку, зберігання хліба в холодильнику робить його жорстким і прискорює процес черствіння. Краще обрати інші методи зберігання.
Розділіть хліб на порції, загорніть у харчову плівку або фольгу, а потім помістіть у морозильну камеру. Коли знадобиться, просто розморозьте при кімнатній температурі або прогрійте у духовці.
Контакт із повітрям прискорює процес черствіння. Завжди зберігайте хліб у закритому пакеті, хлібниці або обгорнутим тканиною.
Якщо в приміщенні підвищена вологість, це може сприяти швидкій появі плісняви. Переконайтесь, що місце для зберігання хліба сухе й прохолодне.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете довше насолоджуватися свіжим, смачним хлібом і уникнути зайвих витрат.
За словами експертів, основна причина цього – неврожай минулого року через посуху. Навіть поява нових…
Нове дослідження продемонструвало, пенсіонери яких країн живуть найкраще. Лідерами рейтингу стали Швейцарія, Норвегія та Ісландія. До першої…
Дослідники з Університету Маккуорі в Австралії представили інноваційний метод боротьби з комарами — переносниками таких…
В Японії в оренду здають крихітку квартиру. Її площа становить всього 6 квадратних метрів. Люди…
Покоління Z, або зумери, при виборі автомобіля керуються дещо іншими критеріями, ніж попередні покоління. Згідно зі статистикою,…
У Росії дедалі частіше виникають неконтрольовані ситуації, коли окремі особи можуть повторити заколот, схожий на…