Морозильна камера — незамінний помічник для довготривалого зберігання продуктів. Але щоб м’ясо після заморожування залишалося смачним, соковитим і безпечним, важливо знати кілька правил, пише Експерт.
Ось рекомендації, як правильно морозити м’ясо.
Заморожувати варто тільки свіже м’ясо без ознак псування. Чим швидше ви покладете його в морозилку після покупки, тим краще збережеться його якість.
Оптимальна температура для заморожування м’яса — -18°C або нижче. При такій температурі продукт зберігається довше і залишається безпечним для вживання.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете не лише зберегти якість м’яса, але й забезпечити максимальну безпеку для своєї родини.
Народні депутати з різних фракцій запустили реєстрацію ухвали про звільнення міністра енергетики Германа Галущенка. Про…
Укрпошта ділиться з благодійним фондом Київської школи економіки гривнею з кожної посилки. На цьому очолюваний…
На сайті "Укрпошти" виставили на продаж лист із марками "Будапештський меморандум — це х…я". Гендиректор компанії Ігор…
Останніми роками туристи все частіше покладаються у своїх подорожах на підказки від штучного інтелекту. Однак нещодавно…
Ці вихідні обіцяють бути незвично теплими для зими, подекуди з незначними опадами. Пропонуємо ознайомитися з…
Житель Японії Шоджі Морімото заробляє $80 тис. на рік, займаючись тим, що сам називає «нічогонеробленням».…