Морозильна камера — незамінний помічник для довготривалого зберігання продуктів. Але щоб м’ясо після заморожування залишалося смачним, соковитим і безпечним, важливо знати кілька правил, пише Експерт.
Ось рекомендації, як правильно морозити м’ясо.
Заморожувати варто тільки свіже м’ясо без ознак псування. Чим швидше ви покладете його в морозилку після покупки, тим краще збережеться його якість.
Оптимальна температура для заморожування м’яса — -18°C або нижче. При такій температурі продукт зберігається довше і залишається безпечним для вживання.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете не лише зберегти якість м’яса, але й забезпечити максимальну безпеку для своєї родини.
Нечувана ситуація сталася на борту літака: 35-річний пасажир поскаржився на конфлікт із сусідом через собаку…
Поки одні вчені рахують скільки важить все на Землі, інші шукають способи рухатися в часі. Подорожі…
У штаті Вісконсін (США) стався трагічний випадок - мисливець застрелив 47-річну жінку, сплутавши її собаку…
Бізнесмен Ілон Маск хоче прибрати Кіра Стармера з посади прем'єр-міністра Великобританії до наступних виборів. Про…
Українці не можуть повірити, що працівник ТЦК, якого підозрюють у вбивстві, суд відпустив на волю. Нагадаємо,…
Цієї зими погода в Україні неабияк дивує аномальним теплом. Великих морозів і сильних снігопадів ще…