Морозильна камера — незамінний помічник для довготривалого зберігання продуктів. Але щоб м’ясо після заморожування залишалося смачним, соковитим і безпечним, важливо знати кілька правил, пише Експерт.
Ось рекомендації, як правильно морозити м’ясо.
Заморожувати варто тільки свіже м’ясо без ознак псування. Чим швидше ви покладете його в морозилку після покупки, тим краще збережеться його якість.
Оптимальна температура для заморожування м’яса — -18°C або нижче. При такій температурі продукт зберігається довше і залишається безпечним для вживання.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете не лише зберегти якість м’яса, але й забезпечити максимальну безпеку для своєї родини.
Цибуля може бути не тільки доповненням до салатів, супів, а також і головним інгредієнтом при…
В Мережі з'явилися фото рекламних банерів, які закликають молодь приєднуватися до служби в Силах оборони…
Глобальне потепління все виразніше дається взнаки. Потепління скоротить площі, придатні для вирощування бананів у Латинській…
В Україні чоловіки віком до 60 років можуть бути мобілізовані під час воєнного стану. Однак…
Багато українців, яким виповнилося 60 років, так і не змогли вийти на заслужений відпочинок. Причина…
Уряд ухвалив відповідну постанову, яка передбачає диференційовані ціни залежно від типу лічильника та часу споживання.…