Морозильна камера — незамінний помічник для довготривалого зберігання продуктів. Але щоб м’ясо після заморожування залишалося смачним, соковитим і безпечним, важливо знати кілька правил, пише Експерт.
Ось рекомендації, як правильно морозити м’ясо.
Заморожувати варто тільки свіже м’ясо без ознак псування. Чим швидше ви покладете його в морозилку після покупки, тим краще збережеться його якість.
Оптимальна температура для заморожування м’яса — -18°C або нижче. При такій температурі продукт зберігається довше і залишається безпечним для вживання.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете не лише зберегти якість м’яса, але й забезпечити максимальну безпеку для своєї родини.
Туреччина продовжує активно обговорювати тему Башара Асада та його дружини. Так, на турецькому телеканалі Haber…
Український військовий Євген Ієвлєв заявив, що кількість солдатів, які самовільно залишили військові частини, можна прирівняти до…
Цього тижня в Україні спостерігається підвищення цін на огірки. Основною причиною подорожчання стала високий попит…
Державні програми соціальної підтримки в Україні стають все більш актуальними для громадян у складні часи.…
У рахунках за грудень 2024 року мешканцям Вінниці додали новий платіж під назвою «Втрати теплової…
Щоб освіжити свої образи, варто не лише подбати про трендові речі, але й забезпечити свій…