ТОП-5  речей, які притягують негативну енергію

Вважається, що деякі речі в будинку можуть володіти негативною енергією, яка може негативно впливати на наше життя. Проте ці речі настільки вже звичні, що ми навіть можемо не вважати їх за "енергетичну загрозу" добробуту помешкання.

Про це далі в матеріалі “Апостроф Лайф”.

Інтер’єр, речі та загальна атмосфера навколо впливає на самопочуття та емоційний стан людини. Саме тому важливо усвідомлювати, що деякі предмети в будинку можуть притягувати негативну енергію і впливати на настрій та здоров’я. Зокрема мова йде про наступні 5 речей:

  • Старі капці: якщо ваші капці вже давно зносилися – їх краще позбутися. Адже вони можуть притягувати в дім негативну енергію, що впливатиме на ваше життя та добробут родини в цілому.
  • Морські мушлі. Морські мушлі хоча й стануть гарним сувеніром, проте не рекомендується тримати їх вдома. Адже мушля – це колишній будинок загиблого молюска, який, згідно з повір’ями, притягує негативну енергію.
  • Побитий посуд. Посуд з тріщинами, сколами або іншими дефектами несе небезпеку не лише для здоров’я, але й може порушувати енергетику їжі. Такий посуд слід викинути, навіть попри те, як вам він подобається.
  • Очерет та ковила. Очерет та ковилу небезпечно тримати вдома з огляду на те, що очерет віщує нещастя, хвороби та смерть, а ковила – вдівство. Тож краще не приносьте ці рослини в будинок.
  • Хвойні гілки. Варто відзначити, що хвойні гілки доречно ставити у вазу лише на новорічні свята. Натомість зберігати їх вдома в інші пори року вважається поганою прикметою.
Лисенко Катерина

Recent Posts

Путін злякався Кадирова: що занепокоїло російського диктатора

У Москві чеченці влаштовують заворушення просто на вулицях. Ба більше, вже не один місяць говорять…

2 хв. ago

“Липові” документи і пенсійне шахрайство: вчений розкрив “секрет” 100-літніх довгожителів

Більшість довгожителів, старших за 100 років, насправді є "фейковими",а їхній реальний вік є меншим, ніж вони…

7 хв. ago

Ідеальні креветки за 10 хвилин: простий рецепт

Креветки давно вибороли місце на кухні не тільки ресторанів, а й у будинках любителів морепродуктів.…

14 хв. ago

У Росії раптово помер головний штурман Тихоокеанського флоту

Головний штурман Тихоокеанського флоту помер під час марафону «Мости Владивостока». Капітану 1-го рангу Євгенові Витютнєву…

19 хв. ago

В ООН натякнули, що українські біженці можуть залишитись без фінансової допомоги

Організація об'єднаних націй (ООН) не має коштів, необхідних для допомоги українцям цієї зими. Про це…

25 хв. ago

Стипендії у Польщі: які виплати можуть отримати українські студенти

У вищих навчальних закладах Польщі іноземні студенти, зокрема й з України,  можуть отримувати різні види стипендій. Станом…

37 хв. ago