ТОП-5  речей, які притягують негативну енергію

Вважається, що деякі речі в будинку можуть володіти негативною енергією, яка може негативно впливати на наше життя. Проте ці речі настільки вже звичні, що ми навіть можемо не вважати їх за "енергетичну загрозу" добробуту помешкання.

Про це далі в матеріалі “Апостроф Лайф”.

Інтер’єр, речі та загальна атмосфера навколо впливає на самопочуття та емоційний стан людини. Саме тому важливо усвідомлювати, що деякі предмети в будинку можуть притягувати негативну енергію і впливати на настрій та здоров’я. Зокрема мова йде про наступні 5 речей:

  • Старі капці: якщо ваші капці вже давно зносилися – їх краще позбутися. Адже вони можуть притягувати в дім негативну енергію, що впливатиме на ваше життя та добробут родини в цілому.
  • Морські мушлі. Морські мушлі хоча й стануть гарним сувеніром, проте не рекомендується тримати їх вдома. Адже мушля – це колишній будинок загиблого молюска, який, згідно з повір’ями, притягує негативну енергію.
  • Побитий посуд. Посуд з тріщинами, сколами або іншими дефектами несе небезпеку не лише для здоров’я, але й може порушувати енергетику їжі. Такий посуд слід викинути, навіть попри те, як вам він подобається.
  • Очерет та ковила. Очерет та ковилу небезпечно тримати вдома з огляду на те, що очерет віщує нещастя, хвороби та смерть, а ковила – вдівство. Тож краще не приносьте ці рослини в будинок.
  • Хвойні гілки. Варто відзначити, що хвойні гілки доречно ставити у вазу лише на новорічні свята. Натомість зберігати їх вдома в інші пори року вважається поганою прикметою.
Лисенко Катерина

Recent Posts

“Ти лох, ти невдаха”: Байден і Трамп “погризлися” під час дебатів

У центрі уваги вибори в США 2024. Вже відбулися перші теледебати між чинним президентом Штатів -…

26 хв. ago

Росія сподівається на прорив фронту, ситуація критична, — експерт

Росія продовжує вірити в можливість оперативного прориву української оборони й просування вглиб території України. Це підтверджується високою…

27 хв. ago

Блокпости ТЦК будуть на кожній вулиці: названо сценарії нової мобілізації після 16 липня

Для оновлення даних у військовозобов’язаних залишилось трохи більше двох тижнів – цей термін спливає 16 липня. Якими…

34 хв. ago

В Україні скасують відключення світла у частині населених пунктів: що відомо

В Україні можуть скасувати відключення світла на прифронтових територіях. Найближчими днями визначать конкретні райони. Про це заявив голова…

39 хв. ago

В Україну йде екстремальна спека: прогноз погоди на вихідні

В Україні встановилася чудова літня погода, проте захід продовжуватимуть поливати дощі. При цьому останній день місяця…

41 хв. ago

У Пакистані через аномальну спеку загинули майже 600 людей

Через спеку в Пакистані тисячі людей потрапили до лікарні, померли 568. Про це повідомляє BBC. Зазначається, що…

43 хв. ago