Черговий удар КАБами по Харкову: зупинити кривавих маніяків РФ можна лише рішучими діями

Черговий військовий злочин у Харкові, скоєний російськими окупантами.

Черговий удар КАБ про які сказано так багато і методи боротьби з ними, а точніше з їх носіями, що нічого нового доповнити просто неможливо.

Коли наші партнери намагаються нас переконати в тому, що удари балістичними ракетами вглиб Росії на 300 кілометрів нічого не вирішать, росіяни продовжують рівняти прикордонні міста з землею.

Восени 2022 року, коли почали застосовувати КАБ по Бахмуту, дальність польоту ФАБ-250 з УМПК становила 30 кілометрів. За цей час, РВВ значно покращили УМПК і, зараз, такий модуль дозволяє бомбі ФАБ-250 та ФАБ-500 долати до 80 км.

Ми ж, як не мали, так і не маємо достатніх інструментаріїв для боротьби з російською авіацією, яка продовжує безкарно руйнувати наші міста та вбивати наших громадян. І доки наші партнери намагаються знайти виправдання своєї імпотенції, окупанти вдосконалюють кошти вбивства українців.

Так, давайте ще розкажіть, чому бити ATACMS на 300 км вглиб Росії безглуздо, як складно Україні передавати Patriоt і SAMP/T, з формуванням ешелонів усіх видів, і чому F-16 не отримав ракети AIM-120D.

Зупинити кривавих маніяків можна лише рішучими діями. Дайте Україні можливість захистити себе – виявіть свою рішучість, хоч би в цьому!

Джерело: Telegram-канал Алексанра Коваленко.

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.

Романчук Микола

Recent Posts

Штаб Трампа потрапив у конфуз: використав фото з Грузії для агітації в Джорджії

Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу,…

5 хв. ago

Пережити зиму з Європою: який план порятунку придумало Міжнародне енергетичне агентство

Міжнародне енергетичне агентство розробило план порятунку України на майбутній опалювальний сезон. Аналізуючи його, експерт Андріан…

11 хв. ago

Секретні директиви: що не так із забороною мобілізації чоловіків 50-60 років

Загальна мобілізація в Україні могла зазнати деяких змін: чоловіки віком від 50 до 60 років…

12 хв. ago

В Україні з’являться плавучі електростанції: скільки світла це нам дасть

В Одеській області незабаром можуть з’явитися плавучі електростанції. Це будуть газопоршневі або газотурбінні установки, розташовані…

21 хв. ago

“Я в шоці!”: у будинку Мілевського провели обшуки

24 вересня правоохоронці провели обшуки у будинку, де проживає колишній футболіст Артем Мілевський та його друг Сергій…

25 хв. ago

МЗС України засудило слова президента Чехії: у чому причина скандалу

МЗС вважає неприйнятними заяви президента Чехії про можливість залишити під окупацією частину України. Про це йдеться на…

42 хв. ago