Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про те, чи може усунення глави Кремля вплинути на позицію РФ щодо війни в Україні, Віталій Портніков відповів так: «Я хотів би сказати, що є чіткіша формула, як примусити Росію до миру. Це зупинити Росію на лінії зіткнення, не дати їм можливості далі просуватися, показати, що всі їхні удари по нашій інфраструктурі не призводять до відтоку населення. Якщо нових мільйонів біженців не буде і ми переживемо цю зиму як попередню, то це буде демонструвати, що Росія не так багато можливостей знищити цю країну».

Про це Портніков розповів в ефірі політичного ток-шоу “Говорити великий Львів” на каналі YouTube.

Журналіст назвав умови, за яких Путін буде змушений завершити війну: «Якщо буде глухий кут на фронті та глухий кут у знищенні української інфраструктури, і в цей же час Росія побачить, що вона витрачає більше грошей на війну, ніж може собі дозволити, а результату ніякого ні, то ось вам шлях до завершення війни. Для цього абсолютно не потрібно, щоби хтось помирав чи хтось оживав».

Потім Портніков пояснив, хто насправді керує РФ: “Що стосується завершення терміну правління Путіна, я весь час нагадую те, що я вже говорив, що це чекістський режим і бажання відтворення імперії – це не особисте бажання Путіна: це бажання всієї цієї”. корпорації», яка називається ФСБ, а раніше називалася комітетом безпеки Радянського Союзу. Ця корпорація виграла боротьбу за владу в Радянському Союзі, а здобула владу в результаті лише в Росії. Влада в СРСР у неї фактично випала з рук, бо колишні республіки проголосили свою незалежність і тепер їхня мета виправити цю «помилку 1991 року».

Лисенко Катерина

Recent Posts

Антитренд цього сезону: ці речі треба викинути зі свого гардеробу

Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами…

4 хв. ago

ТОП-4  фрази СРСР, які зруйнували впевненість у цілому поколінні

Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…

15 хв. ago

Створюють новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…

30 хв. ago

Українським водіям у Німеччині загрожують штрафи за “неправильні” номер

Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…

45 хв. ago

Чому повітря в Києві не очищується швидко: назвали причину

У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…

55 хв. ago

The Guardian: У Путіна знали про операцію ЗСУ в Курській області, але не змогли підготуватися

Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…

1 годину ago