Україні пропонують погодитися, що в її інтересах втратити території та людей

Фундаментальна проблема дивних “мирних планів”, “компромісних варіантів” та “стратегій деескалації”, згадки про які циркулюють у глобальному інформаційному полі, не в тому, що вони абсолютно суперечать прагненням України, суперечать основам паритетності та безпеки.

Вони категорично нездійсненні, бо суперечать базовій логіці. Логіці, у якій очевидно, що непрограш агресора лише заохочує його до продовження експансії.

Тому ми чомусь маємо визнати абсолютно алогічну тезу, що збиття силами НАТО російських ракет, які летять по українських містах, може сильніше розпалити війну. Точно? Взагалі не бачимо невідповідності, що стріляти по “шахедах” можна, а по їхніх стартових майданчиках забороняється? Тобто? Збивайте стріли, а лучнику-стрілку дайте спокій, хай і далі тішиться.

Нам пропонують погодитися з тим, що догоджання агресору відіб’є в нього апетит. Що залишення в небезпеці / стані замороженої війни держави на кордоні з Європою відповідає безпековим інтересам Європи, а згода України на втрату територій і мільйонів їхніх жителів – нашим українським інтересам. Якою логікою тут можна користуватися?

Але/але… Заведено сміятися над “пласкоземельцями” та “винахідниками вічних двигунів”. Чи заслуговують на повагу інженери нелогічних дипломатичних конструкцій, які точно спонукають агресора підвищувати геноцидні ставки?

Джерело: пост Подоляка в Telegram.

Коломієць Надія

Recent Posts

Мама депутата Київради придбала Range Rover за ціною iPhone: нею зацікавилась прокуратура

У столиці суд ухвалив рішення про конфіскацію дорогого автомобіля Range Rover у матері депутата Київської…

3 хв. ago

Стало відомо, з якою групою крові люди живуть довше

Перша група крові вважається найсильнішою, що підтверджують результати довгострокових досліджень. Люди з цією групою живуть…

6 хв. ago

Нардеп: прибуток OnlyFans склав майже пів мільярда доларів

У 2023 році прибуток компанії склав 485 мільйонів доларів при доході в 1,3 мільярда доларів. Про…

9 хв. ago

Чи “світить” економічне бронювання ФОПам: експерт-офіцер поділився думкою

Економічне бронювання в Україні може стосуватися і фізичних осіб-підприємців, оскільки це просто одна з форм організації…

19 хв. ago

В Україні популярний потяг тимчасово змінить маршрут: деталі

Через ремонтні роботи на залізниці поїзд зі сполученням Київ - Одеса тимчасово прямуватиме зміненим маршрутом. Про це…

20 хв. ago

Суддя Тупицький втік з України за допомогою ОЗУ та прикордонників: деталі

В Україні було припинено діяльність організованого злочинного угруповання, яке займалося незаконним переправленням військовозобов’язаних чоловіків через…

26 хв. ago