Кремль готовий пожертвувати Путіним: погляд

Україна активно протистоїть ворогові, ситуація на фронті стає дедалі гарячішою. Якщо Україна повернеться до кордонів 2022 року, Путін цього не переживе.

Таку думку «24 Каналу» озвучив політолог та соціолог із Німеччини Ігор Ейдман , наголосивши, що якщо вигнати окупантів до лінії вторгнення 2022 року, решту вони самі віддадуть. Путинський режим треба лише підштовхнути, а далі він посиплеться сам.

Успіхи ЗСУ змушують росіян нервувати

Путч Пригожина стався через успіхи української армії проти росіян. Бійці ЗСУ погнали росіян із Харківської області, з Херсона тощо.

«Це викликало великий конфлікт і внутрішню напругу всередині путінської верхівки та спровокувало путч Пригожина», – зазначив Ейдман.

Із самого початку всі внутрішні розбіжності путінської верхівки, які можуть бути фатальними для путінського режиму, різко посилюються під час успіху української армії. І якщо вони будуть змушені «драпати» до лінії поділу 2022 року, це різко посилить внутрішні суперечності.

Вони почнуть один на одного звалювати провину, злякаються, що далі на них чекає крах, і будуть змушені вступити в якийсь конфлікт між собою, як це було за часів путчу Пригожина.

Швидше за все, вони пожертвують Путіним, тому що Путін для всієї правлячої верхівки – це якір на ногах, який тягне їх на дно. І вони це розуміють, але поки що вважають, що якось видернуться.

«Але якщо вони побачать, що програли війну, то цього якоря позбавлятимуться, поки всі не пішли на дно остаточно», – наголосив політолог.

Хто б не став після Путіна, він намагатиметься домовлятися із Заходом шляхом відходу з окупованих територій та виплати компенсацій, бо інакше не може бути. Ніхто не матиме справу з російською владою, якщо вони не підуть з окупованих територій і не почнуть платити репарації Україні.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Всіх забирає ТЦК: сфера перевезень опинилася на межі колапсу

Зараз українські компанії, які перевозять товари міжнародними маршрутами, мають проблеми через те, що багато водіїв…

41 секунда ago

Зеленський і Путін несподівано висловили схожі позиції щодо перемир’я, яке підтримав лідер Китаю

Два непримиренні антагоністи – Володимир Зеленський та Володимир Путін, уперше від початку війни, висловилися одностайно.…

26 хв. ago

Вчені успішно заморозили та розморозили шматок людського мозку: подробиці

Ідея заморозки мозку та його розморозки через десятки років вже давно розбурхує уми людства. А…

39 хв. ago

Розробляли у школі? З додатком “Резерв+” виник несподіваний конфуз

У суботу, 18 травня, в Україні запрацював додаток "Резерв+", в якому можна оновити дані для ТЦК.…

44 хв. ago

Українець встромив петарду та підірвав колишню дружину у Чехії: подробиці справи

Українець, який у Чехії підірвав петарду у геніталіях колишньої дружини, може отримати більш суворе покарання. На…

50 хв. ago

Російська ППО втрачає здатність прикривати Крим – британська розвідка

Удари по військовому аеродрому «Бельбек» у тимчасово окупованому Криму та ураження російських військових об'єктів у…

2 години ago