Учені виявили ряд корисних продуктів, які здатні покращити стан крові та загалом підтримувати здоров’я організму.Дослідники з’ясували, що деякі продукти мають властивості, що сприяють зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття, пишуть Економічні Новини.
Серед рекомендованих продуктів, які мають позитивний вплив на стан крові, вчені відзначили:
Червоний грейпфрут: цей фрукт багатий антиоксидантами, вітаміном C та фолієвою кислотою, які сприяють підтримці здоров’я кровоносних судин та зменшенню запалення.
Гречана крупа: містить велику кількість розчинних волокон, які допомагають знижувати рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Лосось: багатий Омега-3 жирними кислотами, які знижують ризик утворення згустків крові, покращують еластичність судин та сприяють нормалізації артеріального тиску.
Куркума: містить активний компонент куркумін, який має протизапальні властивості та сприяє покращенню мікроциркуляції крові.
Шпинат: багатий залізом, вітаміном С та фолієвою кислотою, сприяє формуванню червоних кров’яних клітин і підтримує нормальний рівень гемоглобіну.
Ці продукти можна легко включити до раціону харчування та користуватися їхніми корисними властивостями для збереження здоров’я крові.
Медики та психологи підтверджують, що вдячність позитивно впливає на здоров’я та зменшує ризики серйозних захворювань.…
У Фінляндії 75 жінок розпочали підготовку до можливої війни з Росією. Про це повідомляє The Guardian. Жінок…
Прокуратура США видала ордер на арешт індійського мільярдера Гаутама Адані та його племінника Сагара Адані, звинувачених у…
В Україні продовжено воєнний стан до 7 лютого 2025 року. Триває мобілізація, яка вимагає від…
Слухання у справі скандальновідомої ексочільниці Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи продовжуються і в ході одного із…
У Києві продають одну з найнезвичніших, та водночас найсмердючіших закусок Північної Європи. Йдеться про сюрстрьомінг - квашений,…