Новини

У Білому домі знайшли пакет з кокаїном, тепер шукають власника

У Білому домі знайшли пакет з кокаїном. Після тижневого розслідування американські спецслужби так і не змогли зрозуміти, хто ж його там залишив.Про це повідомляє агентство Associated Press.

На пакеті з наркотиками, який знайшли у вестибюлі Білого дому, минулого тижня, не було ані відбитків пальців, ані слідів ДНК. Камери відеоспостереження теж не зафіксували підозрюваного. Відзначається, що в цьому крилі будівлі дуже інтенсивний “трафік” – постійно входять і виходять співробітники Білого дому і туристичні групи.

“Без речових доказів слідство не зможе виділити потрібну людину з сотень осіб, які пройшли через тамбур, де був виявлений кокаїн”, — йдеться в звіті спецслужб.

Коли пакет з наркотиками знайшли, будівлю ненадовго евакуювали в якості запобіжного заходу. Фахівці перевіряли речовину на місці, щоб визначити, чи була вона небезпечною. Але тести показали, що порошок не несе біологічну небезпеку, зате містить кокаїн.

Тим часом сам інцидент з кокаїном в Білому домі викликав шквал критики і питань з боку республіканців. Прес-служба президента після цього заявила, що Джо Байден вважає “неймовірно важливим” з’ясувати, як наркотики опинилися в Білому домі. Самого Байдена в той день на роботі не було: це був вихідний, і президент відпочивав в іншій резиденції з сім’єю.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мобілізація в обхід ТЦК: комбриг розповів, як це працює

Новий командир 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Олександр Охріменко схвально відгукнувся про рішення…

8 хв. ago

Українці зможуть отримувати пенсії у новий спосіб: нардеп розкрив деталі

В Україні готують законопроєкт, який передбачає можливість виплати пенсій через платіжну систему "Нової пошти". Це…

19 хв. ago

Вимовляти демобілізація скоро стане взагалі протизаконно: крик душі Олега Сенцова

Режисер Олег Сенцов від початку повномасштабної війни вже тривалий час захищає нашу країну від окупантів. Він був…

25 хв. ago

За самоволку не каратимуть: у Раді ухвалили законопроект

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який звільняє від відповідальності за самовільне залишення військової частини, якщо…

34 хв. ago

Як змусити орхідею цвісти: рослина випускатиме квітконоси знову і знову

Чим найкраще підживити орхідею, щоб вона швидко зацвіла. Орхідея – невимовно гарна квітка, але надзвичайно…

36 хв. ago

“Життя у кредит”: чому ексомбудсменку Денісову звинувачують у легалізації 1 млн доларів

У державної діячки з багаторічним досвідом, екснардепки та ексуповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової…

36 хв. ago