Новини

Провідні авіакомпанії світу вводять нові послуги для пасажирів

Сучасна авіаційна індустрія стрімко розвивається, і ключові авіакомпанії прагнуть задовольнити зростаючі потреби пасажирів. Останніми місяцями кілька відомих авіакомпаній презентували нові та цікаві послуги, які зроблять подорож ще комфортнішою та зручнішою.Однією з головних тенденцій у сфері авіаперевезень є легкість подорожей, але через те, що у світі величезна конкуренція у сфері авіаперельотів, компанії намагаються хоч якось змагатися і пропонувати пасажирам щось нове.

Air France запускає доставку багажу

Французька компанія дозволила своїм пасажирам не везти багаж в аеропорт під час вильоту з Парижа, а здати його прямо у французькій столиці або її передмістях, повідомляє портал Avianews.Зробити це можна в період від 30 до 4 годин до вильоту літака за розкладом.

Де доступна послуга і скільки коштує?

Поки що послуга доступна в п’яти готелях Парижа і великих виставкових центрах, проте авіакомпанія працює над тим, щоб багаж можна було здати просто вдома.

Скористатися цією послугою можуть пасажири, які вилітають із паризького аеропорту Шарль-де-Голль. При цьому компанія пізніше розширить цю послугу і на паризький аеропорт Орлі.

Варто зазначити, що послуга дистанційної реєстрації валіз на рейс — платна. Для однієї валізи вона коштує 25 євро, для двох — 35 євро.

Як це відбувається?

Air France тестують стартап. Співробітники компанії Alltheway забирають речі з точок у Парижі та передмістях і везуть їх до стійок реєстрації в аеропорту.

Перед завантаженням у літак багаж проходить ретельну перевірку на кожному етапі перевезення, зазначають в Air France.

Пасажири, які здадуть свої валізи в місті, зможуть проконтролювати місцезнаходження речей через мобільний додаток авіакомпанії.

Ольга Степанова

Recent Posts

Це просто крик душі: комбат ЗСУ розкритикував методи мобілізації від Умєрова

Комбат батальйону безпілотників 58-ї мотопіхотної бригади Сергій Варакін розповів про складну ситуацію на фронті. Зокрема,…

6 хв. ago

“Росія весь арсенал застосує”: Лукашенко розкрив сценарій, за якого почнеться ядерна війна

Лідер Білорусі Олександр Лукашенко розповів, у якому випадку пустить в дію ядерну зброю. Про це з посиланням…

12 хв. ago

На Чернігівщині поліцейський збив на смерть військового: ДБР відкрило провадження

У п’ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник районного управління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця.…

15 хв. ago

Борги українців за мікрокредитами зросли на понад 50% від початку року

Станом на 1 липня 2024 року українці заборгували мікрофінансовим організаціям понад 14,5 млрд грн. Від початку року борг збільшився…

17 хв. ago

Французький мільярдер сховав Павла Дурова у «таємних апартаментах»

Французький мільярдер Ксав'є Ньєль допоміг засновнику Telegram Павлу Дурову після арешту, зокрема він надав йому «таємні апартаменти»…

20 хв. ago

Підвищення цін на електроенергію: що буде з тарифами для населення

Восени очікується підвищення цін на електроенергію. Зміни торкнуться бізнесу, але не вплинуть на тарифи для населення. Про…

22 хв. ago