Новини

Поліцейський підрозділ «Білі янголи» отримав бронеавтомобіль для порятунку дітей

«Білі янголи» отримали від волинських колег бронеавтомобіль для порятунку дітей з лінії фронту.Начальник поліції Донеччини Руслан Осипенко передав броньований евакуаційний бус групі, що працює на Бахмутському напрямку. «Капсула» вже допомогла врятувати життя трьох дітей, інформує Відділ комунікації поліції Донецької області.

«Хочу бути поліцейським, ловити злочинців із собакою», – розповідає 11-річний хлопчик, якого «Білий Янгол» вивіз із селища Північне Торецької громади. Вибухи тут не стихають. За кілометр від населеного пункту – зона боїв, далі – тимчасово окупована Горлівка.

Коли правоохоронці дісталися потрібної адреси, розпочався черговий обстріл. Перечекавши прильоти, «білі янголи» розшукали матір і дитину, яка в цей час бігала без нагляду в кукурудзяному полі.

А маленьких Віку та Кирила з Нью-Йорка з метою безпеки евакуювали вночі. Обидві родини успішно доставлені до шелтеру. Подальшим розселенням людей займається Донецька обласна військова адміністрація спільно з волонтерами. Наразі в Торецькій громаді, де оголошено обов’язкову евакуацію, залишаються близько 300 дітей. Майже щодня поліція приймає заявки від охочих виїхати.

«Поліція Донеччини готова та має змогу надати будь-яку допомогу, особливо щодо евакуації. Ми вдячні нашим колегам, спецпризначенцям Волині, які знайшли можливість і передали спеціалізований автомобіль. Поліцейські підрозділу «Білий Янгол» працюють під снарядами та постійно потребують оновлення транспорту, який після численних обстрілів виходить з ладу», – зазначив Руслан Осипенко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мама депутата Київради придбала Range Rover за ціною iPhone: нею зацікавилась прокуратура

У столиці суд ухвалив рішення про конфіскацію дорогого автомобіля Range Rover у матері депутата Київської…

5 хв. ago

Стало відомо, з якою групою крові люди живуть довше

Перша група крові вважається найсильнішою, що підтверджують результати довгострокових досліджень. Люди з цією групою живуть…

8 хв. ago

Нардеп: прибуток OnlyFans склав майже пів мільярда доларів

У 2023 році прибуток компанії склав 485 мільйонів доларів при доході в 1,3 мільярда доларів. Про…

11 хв. ago

Чи “світить” економічне бронювання ФОПам: експерт-офіцер поділився думкою

Економічне бронювання в Україні може стосуватися і фізичних осіб-підприємців, оскільки це просто одна з форм організації…

21 хв. ago

В Україні популярний потяг тимчасово змінить маршрут: деталі

Через ремонтні роботи на залізниці поїзд зі сполученням Київ - Одеса тимчасово прямуватиме зміненим маршрутом. Про це…

22 хв. ago

Суддя Тупицький втік з України за допомогою ОЗУ та прикордонників: деталі

В Україні було припинено діяльність організованого злочинного угруповання, яке займалося незаконним переправленням військовозобов’язаних чоловіків через…

28 хв. ago