Новини

Синоптики розповіли, де чекати на похолодання

4-го травня опадів хоча й не буде, проте збільшиться хмарність.Відома синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що невеличкий острівець похолодання торкнеться західних та північних областей України.

“Температура повітря знизиться впродовж дня до +11+15 градусів. На решті території України можна нарешті грітися – вдень буде +16+22 градуси. Якраз чудова погода – вже не холодно, спеки ще нема, зелена травичка – хоч пасися на ній сам. Щоправда, навіщо вже зараз таку прекрасну соковиту траву викошувати під корінь ще й жахливо деренчати при цьому – загадка…Атмосферний фронт, який принесе це невелике похолодання, зумовить невеликі дощі лише на заході та півночі України. Часом дощ не долітатиме до землі, обмежиться лише збільшенням хмарності. Центр, схід, південь України завтра – суха сонячна погода. У Києві найтепліший день та найбільше сонця із найближчої перспективи – сьогодні. Ще є час – збирайтеся швиденько на вулицю.

4-го травня опадів хоча й не буде, проте збільшиться хмарність. Температура повітря залишатиметься в комфортних межах, але все ж знизиться до +16 градусів. 5-го травня є ймовірність невеликого дощу, а 6-7 травня похолоднішає ще на кілька градусів. У ніч на неділю на околицях Києва можливі невеликі заморозки…А поки що – сонце, 20-ть чи й за 20-ть, завтра +16-ть…”, – розповідає Наталка Діденко.

Ольга Степанова

Recent Posts

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Новий закон про мобілізацію в Україні вносить зміни в процес визначення хто може бути призваний…

11 хв. ago

В Україні потепліє, але не без “сюрпризів”: прогноз погоди на тиждень

В період з 20 по 26 травня повітря нарешті прогріється до комфортних показників, а дачники…

22 хв. ago

Кордон охороняють ведмеді: ДПСУ лякають ухилянтів смертельною небезпекою

На гірських маршрутах поруч з українсько-румунським кордоном з’явилося багато ведмедів. Причиною збільшення випадків появи диких…

27 хв. ago

НАТО вже має модель, як закрити небо над Україною, – Business Insider

Захід вже має дієву модель захисту України від російських повітряних атак. Ця модель була наочно продемонстрована…

41 хв. ago

Трійця в Україні у 2024 році: коли святкують, прикмети та заборони

Трійця належить до перехідних свят. Дата її святкування змінюється щороку, але прив'язана до святкування Великодня. У…

42 хв. ago

Ракети вдарили по базі відпочинку під Харковом: кількість поранених зросла вдвічі

Російські окупанти двічі поцілили ракетами «Іскандер-М» по базі відпочинку в селі Черкаська Лозова Харківського району.…

45 хв. ago