Авто

Джо Байден особисто протестував новий електропікап від Ford (ВІДЕО)

Президент США Джо Байден особисто провів тест-драйв нового електропікапу F-150 Lightning від компанії Ford. Це відбулося під час робочого візиту президента на завод Ford в Мічигані.

В компанії сказали, що не очікували на тест-драйв від президента. Про це пише Експерт з посиланням на Букви.

На відео видно, як Байден разом з охоронцем Секретної служби проїхався на новому електромобілі компанії. Він недовго їздив на території для тест-драйву, після чого під’їхав до представників ЗМІ.

Байден сказав, що автомобіль дуже швидкий і він би міг його придбати, якби була така необхідність. Він додав, що автомобіль розганяється майже до 100 км/год за 4,4 секунди.

Журналісти хотіли запитати в нього про конфлікт в Ізраїлі, але Байден сказав, що відповість, тільки якщо журналіст стане перед автомобілем в момент, коли Байден натисне на газ. Тут же Байден додав, що жартує.

До слова, продаж автомобіля почнеться в США на початку 2022 року.

Також стало відомо, що Байден під час візиту на завод Ford Motor (штат Мічиган) анонсував план з підтримки виробництва електромобілів на суму 174 мільярди доларів.

Нагадаємо, що серійне виробництво Ford F-150 Lightning стартує навесні 2022 року на заводі Ford Rouge Complex в Дірборні (Мічиган), де спеціально для нього будують окрему лінію Ford Rouge Electric Vehicle Center. Раніше озвучувалися більш ранні терміни виходу моделі на ринок (кінець 2020 року – початок 2021 роки), однак пандемія коронавіруса внесла свої корективи. Модель Ford F-150 традиційно є одним з найулюбленіших американцями пікапа, проте успіх електричної версії багато в чому буде залежати від запасу ходу і цінника новинки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

19 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

19 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

19 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

20 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

20 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

20 години ago