Авто

На відео показали спільний позашляховик Toyota і Subaru

Електрокар, який за розмірами буде порівнянний з Toyota RAV4, побудують на платформі e-TNGA.

Компанія Toyota опублікувала невеликий тизерний ролик таємничої новинки, яка буде показана на автосалоні в Шанхаї 19 квітня. В кінці відео японці продемонстрували слоган Beyond Zero («За межами нуля»), швидше за все, мова йде про модель з електричною силовою установкою. Очікується, що на мотор-шоу дебютує концепт майбутньої моделі. Серійну версію машини покажуть трохи пізніше. Про це пише Експерт з посиланням на Mmr.

У свою чергу видання Carscoops припустило, що на зображенні показаний новий позашляховик, який розроблявся Toyota спільно з компанією Subaru. Останні випустять власну версію кросовера під назвою Evoltis. Виробництво налагодять на новому підприємстві в Японії, де збиратимуть виключно автомобілі з електричними силовими установками.

Судячи по ролику, машина отримає «закриту» решітку радіатора, вузькі світлодіодні фари, широкий повітрозабірник. Очікується, що за розмірами новинка буде порівнянна з RAV4. Електрокар побудують на платформі e-TNGA. За словами розробників, ця архітектура дозволяє створювати автомобілі «з відмінною керованістю і привабливим зовнішнім виглядом».

За неофіційними даними, базові версії машини запропонують з одним електромотром. Старші модифікації оснастять двома електродвигунами. Купити автомобіль можна буде з переднім або повним приводом. Модель буде конкурувати з Volkswagen ID.4, Nissan Ariya і іншими подібними машинами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

18 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

18 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

18 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

19 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

19 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

19 години ago