Новини

Топ-5 вживаних авто, які краще не купувати через часті ремонти

Автоексперти склали список з п’яти вживаних автомобілів, які частіше за інших потребують частого ремонту. До них, за данним сайту “Твоя машина” увійшли Alfa Romeo Giulia, Volkswagen Passat, BMW 3-Series, Mercedes-Benz C-Class та Audi A4.

Alfa Romeo Giulia 

Це популярний розкішний седан, але він має проблеми з електронікою та паливною системою. Деякі власники повідомляють, що їхні автомобілі доводилося ремонтувати неодноразово, і що ремонт був дорогим.

Volkswagen Passat

Це ще один популярний седан, який має проблеми з електронікою. Деякі власники розповідають, що їхні автомобілі доводилося ремонтувати через несправні датчики та проблеми з електрикою.

BMW 3-Series

Це розкішний седан, який відомий своїми характеристиками, але також має проблеми з системою охолодження та трансмісією. Багато власників повідомляли, що їхні автомобілі перегрівалися або виходили з ладу трансмісії.

Mercedes-Benz C-Class 

Це люксовий седан, який відомий своєю розкішшю та комфортом, але у нього також трапляються проблеми з електронікою та гальмівною системою. Деякі власники повідомляли, що їхні автомобілі доводилося віддавати в ремонт через несправні датчики та проблеми з гальмами.

Audi A4

Це розкішний седан, який відомий своєю маневреністю та динамікою, але він також має проблеми з електронікою, системою охолодження та вихлопною системою. Деякі власники повідомляли, що їхні автомобілі доводилося віддавати в ремонт через несправні датчики, перегрів і витоки вихлопних газів.

Проте важливо зазначити, що не всі вживані автомобілі цих моделей потребуватимуть частого ремонту. 

Однак, якщо ви розглядаєте варіанти купівлі вживаного автомобіля, важливо провести власне дослідження і перевірити історію автомобіля на наявність будь-яких відомих проблем. Ви також можете розглянути можливість купівлі автомобіля у перевіреного дилера, який пропонує гарантію.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як пройти ВЛК та отримати законне звільнення від служби: записки очевидця

Громадський діяч Владислав Бовсуновський ділиться особистим досвідом — як проходити ВЛК та отримати звільнення з…

1 хв. ago

Можливостей менше, вимог більше: Польща змінює правила для українців

У Польщі планують запровадити обмеження на кількість іноземних студентів у вищих навчальних закладах. Деякі університети…

4 хв. ago

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

29 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

35 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

36 хв. ago

Україну хочуть масово заселити африканцями через виїзд українців до Європи

За офіційною статистикою, 6 мільйонів українців уже виїхали до Європи, а близько 1-2 млн —…

45 хв. ago