Курйози

Нова біозброя: російські пропагандисти видали кумедну страшилку про “кусючих мух”

Російська пропаганда не припиняє лякати свій народ біозброєю, яку “розробляють на Заході”. Цього разу там вигадали страшилку про філіппінських кусючих мух.Також росіян застерегли від вживання “небезпечних західних” харчових добавок. Про комах і “заражену” їжу їм розповідали різні “експерти” з росТБ фрагмент ефіру поширився в Telegram.
“У нас у південних районах – Ставропілля, Дагестан – з’явилися кусючі філіппінські мухи, яких розводили в грузинських біолабораторіях. Вони переносять різну гидоту. І нам треба тримати вухо гостро”, – висловився запрошений у студію “знавець”.
Ведуча у своєму маразмі теж відзначилася, запитавши, чи варто росіянам боятися ферм із вирощування мотиля для відгодівлі худоби, адже “за тією ж технологією заражати можуть” і цих комах.
“Експерт” заявив, що “методів убивства людини багато” й у приклад назвав спосіб через харчові добавки, з ремаркою, що йдеться саме про “західні”. Він стверджував, мовляв, племінниця його приятеля захворіла “незрозумілою хворобою” й померла саме після вживання “західного Рафаелло”.

Ще в уяві пропагандиста “вбивчим” є американське пиво на експорт, ліки від серця і, звичайно ж, комарині фермі мільярдера Біла Гейтса.
“На “Геббельс-TV” зламався черговий марновимірник – не витримав навантаження. Посудіть самі: заражений мотиль для відгодівлі худоби, цукерки-вбивці, західні ліки з онкогенами, комарині ферми Гейтса. Бійтеся, росіяни!” – прокоментував маразм розпропаганди ексзаступник глави МЗС України Антон Геращенко.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Якби прийшли к*цапи, теж би кричали ганьба”: військові відреагували на рейд ТЦК після концерту ОЕ

11 жовтня, після виступу гурту "Океан Ельзи" біля Палацу спорту в Києві, правоохоронці та представники…

5 хв. ago

Інженери почали створювати перших роботів, які можуть працювати без електрики

Інженери розробили метод, завдяки якому роботи можуть виконувати складні функції без використання електрики. Зокрема дослідники Королівського коледжу…

13 хв. ago

Суди масово скасовують штрафи від ТЦК: стали відомі основні причини

Українські суди розглянули 314 справ щодо скасування нових штрафів від ТЦК та СП. У більшості випадків…

16 хв. ago

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Навчальний рік 2024-2025 не буде простим через можливі обмеження електропостачання і повномасштабну війну. Однак учні,…

19 хв. ago

На Сумщині викритого нацгвардійця, який «зливав» координати українських військ

Контррозвідка викрила військовослужбовця військової частини Національної гвардії України, що дислокується в Сумській області, який поширював…

21 хв. ago

США можуть оголосити війну Ірану: Байден назвав умову

Будь-які замахи на Дональда Трампа чи колишніх американських посадовців з боку Ірану розглядатимуться як акт…

24 хв. ago