Курйози

Нова біозброя: російські пропагандисти видали кумедну страшилку про “кусючих мух”

Російська пропаганда не припиняє лякати свій народ біозброєю, яку “розробляють на Заході”. Цього разу там вигадали страшилку про філіппінських кусючих мух.Також росіян застерегли від вживання “небезпечних західних” харчових добавок. Про комах і “заражену” їжу їм розповідали різні “експерти” з росТБ фрагмент ефіру поширився в Telegram.
“У нас у південних районах – Ставропілля, Дагестан – з’явилися кусючі філіппінські мухи, яких розводили в грузинських біолабораторіях. Вони переносять різну гидоту. І нам треба тримати вухо гостро”, – висловився запрошений у студію “знавець”.
Ведуча у своєму маразмі теж відзначилася, запитавши, чи варто росіянам боятися ферм із вирощування мотиля для відгодівлі худоби, адже “за тією ж технологією заражати можуть” і цих комах.
“Експерт” заявив, що “методів убивства людини багато” й у приклад назвав спосіб через харчові добавки, з ремаркою, що йдеться саме про “західні”. Він стверджував, мовляв, племінниця його приятеля захворіла “незрозумілою хворобою” й померла саме після вживання “західного Рафаелло”.

Ще в уяві пропагандиста “вбивчим” є американське пиво на експорт, ліки від серця і, звичайно ж, комарині фермі мільярдера Біла Гейтса.
“На “Геббельс-TV” зламався черговий марновимірник – не витримав навантаження. Посудіть самі: заражений мотиль для відгодівлі худоби, цукерки-вбивці, західні ліки з онкогенами, комарині ферми Гейтса. Бійтеся, росіяни!” – прокоментував маразм розпропаганди ексзаступник глави МЗС України Антон Геращенко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Податкова вже отримала перші банківські дані українців з-за кордону: кому вже полетіли “листи щастя”

Міністерство фінансів повідомило про успішний перший міжнародний автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки україців в різних країнах.…

19 хв. ago

Водіям готують радикальні зміни: тепер без штрафів – просто відберуть права

У Центрі демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) запропонували запровадити систему "штрафних балів" для порушників правил…

26 хв. ago

Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики

Навіть після проведення реформ територіальні центри комплектування збережуть за собою функцію примусової мобілізації. Про це…

30 хв. ago

“Російський шпигун” видавав себе за інопланетянина, щоб зустрітися з принцом Філіпом

Режисер Марк Крістофер Лі стверджує, що британська королівська сім'ї має довгі стосунки з феноменом НЛО.…

35 хв. ago

Зарплати стрімко підуть униз: як нові податки змінять життя українців

Верховна Рада ухвалила закон, який значно підвищує податки, викликавши палкі дебати серед керівників бізнесу та…

56 хв. ago

Індія опинилася в трійці найбільших постачальників заборонених технологій для РФ – Bloomberg

Індія наростила постачання до Росії обмежених критично важливих технологій, які підпадають під західні санкції. Експорт Індії для…

1 годину ago