Курйози

Нова біозброя: російські пропагандисти видали кумедну страшилку про “кусючих мух”

Російська пропаганда не припиняє лякати свій народ біозброєю, яку “розробляють на Заході”. Цього разу там вигадали страшилку про філіппінських кусючих мух.Також росіян застерегли від вживання “небезпечних західних” харчових добавок. Про комах і “заражену” їжу їм розповідали різні “експерти” з росТБ фрагмент ефіру поширився в Telegram.
“У нас у південних районах – Ставропілля, Дагестан – з’явилися кусючі філіппінські мухи, яких розводили в грузинських біолабораторіях. Вони переносять різну гидоту. І нам треба тримати вухо гостро”, – висловився запрошений у студію “знавець”.
Ведуча у своєму маразмі теж відзначилася, запитавши, чи варто росіянам боятися ферм із вирощування мотиля для відгодівлі худоби, адже “за тією ж технологією заражати можуть” і цих комах.
“Експерт” заявив, що “методів убивства людини багато” й у приклад назвав спосіб через харчові добавки, з ремаркою, що йдеться саме про “західні”. Він стверджував, мовляв, племінниця його приятеля захворіла “незрозумілою хворобою” й померла саме після вживання “західного Рафаелло”.

Ще в уяві пропагандиста “вбивчим” є американське пиво на експорт, ліки від серця і, звичайно ж, комарині фермі мільярдера Біла Гейтса.
“На “Геббельс-TV” зламався черговий марновимірник – не витримав навантаження. Посудіть самі: заражений мотиль для відгодівлі худоби, цукерки-вбивці, західні ліки з онкогенами, комарині ферми Гейтса. Бійтеся, росіяни!” – прокоментував маразм розпропаганди ексзаступник глави МЗС України Антон Геращенко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Південна Корея вперше за довгий час запустила ракету Taurus: деталі випробувань

Військово-повітряні сили Південної Кореї завершили навчання, провівши випробувальний пуск ракети дальнього радіусу дії класу "повітря-поверхня"…

2 хв. ago

Арестович обіцяє новий наступ Росії по всьому фронту найближчими днями

РФ розпочне стратегічний наступ по всьому фронту вже найближчими днями. Таку думку висловив у своєму…

12 хв. ago

Спікер Палати представників Джонсон заявив, що більше не хоче фінансувати Україну

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон "не має апетиту" до продовження американської підтримки України. Такую заяву…

20 хв. ago

Підводний монстр: чоловік спіймав величезного сома, якого ще “не бачив світ” (фото)

43-річний Якуб Вагнер, відомий за серіалом "Fish Warrior" на каналі National Geographic, спіймав в озері гігантського 2,64-метрового…

29 хв. ago

Субсидії під загрозою: кому і чому можуть припинити виплати

Міністерство соціальної політики України оголосило про зміни у системі виплат субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.…

38 хв. ago

На Юпітері виявлено дивний рух: вчені не знають, що відбувається (фото)

За допомогою космічного телескопа Хаббл астрономи виявили, що найбільший атмосферний вихор у Сонячній системі, Велика…

46 хв. ago