Економіка

Нардеп Гунько бійцям АТО/ОСС: “Я заяву на вас написав”

До нардепа від «Слуги народу» Анатолія Гунька приїхали учасники АТО/ОСС, які звинуватили його в рейдерстві держпідприємства та крадіжці врожаю на 150 мільйонів гривень.

Добровольці переконані, що поки вони воюють на Сході, такі як Гунько, при повній бездіяльності правоохоронних органів, обкрадають країну, повідомляє видання From-ua.

І це не голослівні обвинувачення. Ще два місяці тому вся Чернігівська область стояла на вухах через рейдерські дії по захопленню врожаю ДП ДГ “Іванівка”, пише видання.

Рейдерством керував саме Анатолій Гунько, а прикриття робили правоохоронці з Чернігівського КОРДу на чолі з начальником поліції області та безпосередньої участі днями затриманого начальника Ніжинської поліції Володимира Духна при отриманні хабаря.

Що стосується сьогоднішніх подій в Борзні, то бійці АТО/ОСС нарешті зустріли Анатолія Гунька, аби висловити свою позицію, щодо його злочинних дій.

«Сьогодні завітали до Борзни, де був нардеп-крадій Анатолій Гунько. За його посібництва з ДП Іванівка два місяці назад було вкрадено врожай на 150 млн. В той час, коли ми воювали на сході країни, Гунько з посібниками з гір крав врожай. Вкрав на своєму окрузі, вкрав у громади Борзни. Зараз же за вкрадені гроші купує прострочені цукерки, які роздає обкраднним їм же громадянам. Вкрав 150 млн., а цукерок роздає на 200 тисяч – ось така вона благодійність від Гунька, при повній бездіяльності правоохоронних органів. З цими та іншими запитаннями ми з побратимами як раз і приїхали, щоб в очі висказати цьому горе-слузі все, що ми про нього думаємо. Та діалогу не вийшло» – йдеться у відео.

Як відбувалась зустріч бійців з Гуньком і про що говорили, дивіться на відео

Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

14 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

19 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

19 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

19 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago