Економіка

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів ОСР та енергопостачальників

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів операторів систем розподілу  та енергопостачальників.

Про це повідомила прес-служба Товариства з посиланням на інформацію НКРЕКП. Оперативна можливість негайного зв’язку з компанією особливо важлива для мобільного відновлення розподілу електроенергії під час війни, -наголосили в компанії.

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів ОСР та енергопостачальників. Висока оцінка діяльності контакт-центру Товариства міститься у рейтингу регулятора –  Національної комісії, що здійснює регулювання ринку електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКП) за результатами 2021 р.

Відповідно до встановлених Регулятором загальних стандартів якості надання послуг, рівень сервісу кол-центру протягом 30 секунд (тобто відсоток дзвінків, з’єднаних з оператором кол-центру протягом 30 секунд) має становити не менше 75 %.

Рівень цього сервісу ПАТ «Черкасиобленерго» вище встановленого регулятором нормативу, та становить 77%. За цим показником компанія посіла 7  місце в рейтингу НКРЕКП . ТОВ «Черкасиенергозбут», що працює з населенням та  яким володіє та управляє ПАТ «Черкасиобленерго», посіло  в рейтингу 4-те місце за показником дзвінків, з’єднаних з оператором кол-центру протягом 30 секунд – 87%.

«Наш колл-центр не обмежується телефонними технологіями. Зараз, у третьому десятиріччі 21 сторіччя ми запровадили електронні системи комунікації зі споживачами, серед яких вайбер-бот, телеграм-бот, можливість особистий кабінет на сайти Компанії. І споживачі сприйняли нові технології позитивно – кількість звернень  за допомогою електронних систем у 2021 р. в порівнянні з 2020 р. збільшилась на 22,6%%», – коментує Голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Оперативна можливість негайного зв’язку з компанією особливо важлива для мобільного відновлення розподілу електроенергії під час війни, -наголосили в компанії.

З квітня 2021 р. споживачі  послуг ПАТ «Черкасиобленерго» отримали можливість дзвонити за номером 0800-501-328 та отримували всю необхідну інформацію. При цьому, незалежно зі стаціонарних чи мобільних телефонів йдуть дзвінки, для абонентів вони абсолютно безкоштовні.

Починаючи з травня 2021 р.,  мешканці Черкаської області першими після Києва та ще е кількох регіонів країни отримали можливість користуватися послугою безкоштовного  SMS-інформування.  як про планові, так і про аварійні відключення електроенергії. Трохи більше, ніж за 6 міс. 2020 р., абонентам було відправлено близько 320 тис. повідомлень (всього 640 тис абонентів).

ДОСЬЄ

ПАТ «Черкасиобленерго» – публічне акціонерне товариство зі штаб-квартирою в м. Черкаси, яке спеціалізується на розподілі електроенергії споживачам Черкаської області.

ФДМУ управляє 46% акцій, а ще 25% в управлінні ПрАТ «Українська енергозберігаюча сервісна Компанія» («УкрЕСКО»). Загальна кількість співробітників складає 3,7 тис. ПАТ «Черкасиобленерго» обслуговує 631 530 споживачів, в тому числі – 616 177 побутових.  ПАТ «Черкасиобленерго» за результатами 2020 р. збільшило чистий прибуток у порівнянні з 2019 р. на 15% – до 12,5 млн. грн., валовий дохід на 33% – до 1,7 млрд. грн., середню зарплату на 18% – до 14,6 тис. грн.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Спав, коли це сталося”: рибалка несподівано спіймав майже чотириметрову акулу (відео)

Досвідчений рибалка Оуен Пріор з Флориди, що в США, несподівано витягнув з води акулу завдовжки майже чотири…

43 секунди ago

У Європі різко скорочують розмір допомоги українським біженцям: де платитимуть менше

В одній з європейських країн різко скорочують розмір державної допомоги українським біженцям. Розмір виплат знизять…

48 хв. ago

Студентка роками майже нічого не їсть, крім сиру: який вигляд вона має зараз (фото)

Студентка юридичної школи Нью-Йоркського університету Адела Кохаб із США настільки захопилася сиром, що їй довелося…

1 годину ago

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Згідно з законом про мобілізацію, українці призовного віку мають можливість оновити облікові дані в Центрі надання…

1 годину ago

Прокляття Морфея. Учені назвали пози сну, які утворюють зморшки на обличчі

Зморшки на нашій шкірі з'являються з низки причин, зокрема внаслідок старіння, впливу сонячних променів, куріння, недостатнього…

1 годину ago

Хочуть перекласти борги на киян: у Київраді сварять Кличка, бо закриває очі на оборудки Київводоканалу

Повертаючи місту інфраструктуру, ПрАТ "Київводоканал" водночас передає свої борги, а провладні депутати ще й пролобіювали…

1 годину ago