Новини

«Світ меблів – Україна» – Переможець найпрестижнішої премії Ukrainian Business Award 2022!

Приватне акціонерне товариство «Світ меблів – Україна» – меблева фабрика, яка є одним із лідерів галузі.

Бувши заснованою в 2001 році вже понад 20 років розвивається і зміцнює свої позиції на ринку в Україні та далеко за її межами. Починалось все з одного невеликого цеху і дуже великого ентузіазму засновників. А що з цього вийшло? – одне з найбільших підприємств виробників корпусних меблів та матраців в Україні, яке сьогодні займає понад 25 000 кв.м. виробничих потужностей з повним циклом виробництва та складських приміщень, та де працюють більше ніж 600 людей.

Нагорода Ukrainian Business Awards стала для нас символічною і стала ще одним доказом, що вибраний курс вірний і все робиться правильно, навіть в складний час, підприємство працює, підтримуючи економіку країни, людей та, звичайно, нашу армію.

Основною продукцією фабрики є корпусні меблі середнього та економного сегменту. Вироби продаються під торговою маркою «СМ». Зараз асортимент налічує більше 200 найменувань та більше 1000 номенклатурних одиниць продукції, які розроблені відповідно до потреб споживачів. Меблі для вітальні, спальні, дитячої кімнати, великий вибір  кухонних гарнітурів та модульних систем – меблі, розроблені для потреб та комфортного життя в сучасному світі. Вся продукція виготовляється лише з високоякісних матеріалів та комплектуючих від перевірених та визнаних виробників, проходить випробування та має відповідні сертифікати якості. Наша продукція отримала чисельні нагороди на виставках та конкурсах не тільки в Україні, але і за кордоном, що також доводить високий рівень якості та визнання споживачами. Для підтримки зв’язку з покупцями на підприємстві працює колл-центр, куди покупці можуть звернутися з будь-яким питанням щодо продукції та діяльності фабрики.  

Продукція ТМ «СМ» представлена в меблевих магазинах та салонах, а також меблевих інтернет-магазинах. Завдяки добре побудовані дилерській мережі, наші меблі можна купити у будь-якому регіоні України. На жаль, війна внесла свої корективи, і постачання  припинено на окуповані території та території активних бойових дій але, після перемоги України, обов’язково відновиться. Так само як і постачання в деякі країни, яке не можливе у зв’язку з війною. А представлена наша продукція у 22 країнах світу.   

Завдяки тому, що підприємство не зупиняло роботу, маємо змогу долучатись до допомоги нашим ЗСУ та людям, що постраждали від збройної агресії росії. На разі в планах і далі працювати і підтримувати нашу країну. Так, складно, але вважаємо, що це найкраще рішення в даний момент для представників бізнесу. У нас ще багато справ та непокорених горизитів, а головне – відбудовувати нашу Україну.   

Ольга Степанова

Recent Posts

Вже 72 роки лікує людей: 96-річний лікар з Австралії назвав причини свого довголіття

В Австралії вирішив піти на пенсію один із найстаріших досі практикуючих лікарів країни – 96-річний Джон Вайзман.…

7 години ago

Чи може паспорт громадянина світу стати альтернативою для українських чоловіків за кордоном

Українські чоловіки за кордоном після відмови у консульських послугах почали шукати альтернативу документам своєї країни.…

7 години ago

Ухилянти можуть уникнути штрафів від ТЦК: юрист вказав на дуже важливий нюанс

Новий закон про мобілізацію в Україні передбачає, що чоловікам військового віку потрібно протягом 60 днів уточнити свої…

7 години ago

У Франції стає більше «наддовгожителів»: дослідники пояснили феномен

У Франції проживає все більше людей віком від ста років, і з'явилася нова вікова група…

7 години ago

Бреду Пітту варто хвилюватися: Дженніфер Еністон планує випустити мемуари

Голлівудські зірки були одружені п'ять років і розлучилися на позитивній ноті. Принаймні так здавалося тому,…

7 години ago

Ефективно та недорого: Україна перетворила спортивний літак на ударний безпілотник

Україна знайшла спосіб завдавати чуттєвих ударів по важливих об'єктах російських терористів у глибині Росії. Для цього…

8 години ago